Ehdokasasettelu toverineuvoston vaaliin 2018

Ehdokasasettelu vuoden 2018 toverineuvoston vaaliin on alkanut!

Toverineuvosto (tuttavien kesken ToNe) on Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksen vaaleilla valittu, kahdenkymmenen toverin muodostama jäsenvaltuusto, jonka vastuulla on mm. päättää yhdistyksen budjetista ja toimintasuunnitelmasta sekä suurista linjoista linjapaperien ja strategian muodossa. Toverineuvosto myös nimittää hallituksen ja valvoo sen toimintaan. Kaikilla yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus vaaleissa ja samaten ehdolle voi asettua kuka tahansa varsinainen jäsen. Liity siis TYT:n jäseneksi ennen ehdokasasettelun päättymistä ollaksesi vaalikelpoinen.

Toverineuvoston vaalit järjestetään 4.-5.10.2018. Äänestys tapahtuu klo 10-18 välisenä aikana Opiskelijoiden olohuoneessa (Teologisen tiedekunnan kerros B5, Vuorikatu 3). Vaalien tulos julkaistaan 5.10.2018

Ehdokkaaksi asetutaan täyttämällä sähköinen ehdokaslomake tai paperinen ehdokaslomake Opiskelijoiden olohuoneessa (Vuorikatu 3, kerros B5). Paperinen lomake palautetaan Opiskelijoiden olohuoneessa sijaitsevaan tätä varten erikseen merkittyyn laatikkoon, joka löytyy ehdokaslomakkeiden yhteydestä.

Ehdokasasettelu alkaa 10.9. klo 12 ja päättyy torstaina 20.9. klo 19:00.
Sähköinen lomake löytyy osoitteesta: https://goo.gl/forms/IYkWEbTsU0OPG7Ag2

Vaaleissa käytetään siirtoäänivaalitapaa. Vaaleissa on mahdollista muodostaa niin sanottu viestintäkoaliatio. Näillä koalitioilla ei ole äänien laskennan kannalta samanlaisia vaikutuksia kuin esimerkiksi vaaliliitoilla vaan niiden tarkoitus on viestiä tiettyjen ehdokkaiden halua esiintyä yhtenä rintamana ja edustaa esimerkiksi samanlaisia kantoja. Viestintäkoalitioiden jäsenet esimerkiksi saavat peräkkäiset numerot ehdokasluettelossa ja koalitiolla on yhteiset varajäsenet. Mikäli haluat(te) perustaa viestintäkoalition on teidän ennen ehdokasasettelun päättymistä toimitettava siitä vaalilautakunnalle kirjallinen sopimus, josta on käytävä ilmi koalition nimi ja siihen kuuluvat ehdokkaat. Lisäksi koalitioon kuuluminen on ilmaistava henkilökohtaisessa ehdokasilmoittautumisessa.

Vaaliluetteloon voi tutustua etukäteen 13.-14.9 klo 10-19:45 Opiskelijoiden olohuoneessa. Huomautuksen vaaliluetteloon on toimitettava kirjallisesti vaalilautakunnalle vaalin alkamiseen mennessä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää vaaleista tai toverineuvostosta, niin laita rohkeasti viestiä vaalilautakunnan puheenjohtajalle osoitteeseen rasmus.tillander(at)helsinki.fi

Toverineuvosto kaipaa juuri sinua, olit sitten uusi tai vanha opiskelija! Asetu ehdolle ja tule mukaan!

 

Comments

comments

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.