Yhteistyössä Suomen Lähetysseura – Matka Tansaniaan

Matkalle Tansaniaan!

OLK eli opiskelijoiden lähetyskoulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille nuorille, jotka haluavat tutustua työhömme ulkomailla. Tähän mennessä OLK on käynyt Thaimaassa, Etiopiassa, Nepalissa, Venäjällä, Virossa, Ranskassa, Tansaniassa ja Taiwanilla.

Tänä vuonna suuntaamme Tansaniaan
Matka kestää 10-14 päivää ja ajoittuu aikavälille 27.12.2018-13.1.2019

Matkan aikana tutustumme Tansanian monipuoliseen lähetystyöhön. Tansaniassa tehdään työtä mm. lasten-, nuorten- ja albinoiden kanssa. Lisäksi siellä on teologinen seminaari, jossa koulutetaan kirkon tulevia työntekijöitä. Matkan aikana on tarkoitus kohdata ihmisiä, oppia uutta ja matkustaa Serengetin luonnonpuiston läpi.

Hinta on noin 1900-2000 €, johon saat Lähetysseuran avustuksen noin 500 €, joten sinulle maksettavaa jää noin 1400-1500 €. Hinnat ovat alustavat, mutta antavat hyvin suuntaa todellisille kustannuksille. Hinta sisältää lentoliput, puolihoidon, matkat kohteessa, opastukset ja etukäteisviikonlopun (30.11.-2.12. Orivedellä Päiväkummussa). Osallistujalle jää maksettavaksi vain matkat etukäteisviikonloppuun, rokotukset, mahdollinen toinen lämminruoka matkalla ja henkilökohtaiset tarvikkeet. Matkalle valituille annetaan ohjeita mistä ja miten voit hakea avustuksia matkaa varten. Avustuksia voi hakea mm. seurakunnilta, hiippakunnilta ja kirkon ulkoasianosastolta.

Matkalle haku on auki syyskuun loppuun asti ja matkalle valitaan 10 hlöä hakemusten perusteella. Tänä vuonna huomioimme haussa erityisesti kirkonalan opiskelijat.

Lisätietoja ja hakeminen:
www.suomenlahetysseura.fi/olk

Comments

comments

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.