Harjoittelupaikat


Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2025 -projektiharjoittelija 
Projektiharjoittelijan tehtävänä on Yhden hinnalla -tapahtuman yhteydessä Tampereella 6.5.2017 järjestettävän Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2025 ohjelman valmistelu ja toteutus seminaarin valmistelutyöryhmän kanssa. Seminaarin tavoitteena on aktivoida nuoria osallistumaan ja vaikuttamaan kirkon ja seurakunnan toimintaan. Seminaarin järjestäjinä toimivat Nuori kirkko ry, Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI ja Kirkon kasvatus ja perheasiat.
Harjoittelijan tehtävänä on yhteydenpito seminaarilaisiin, nettisivujen sisällön tuottaminen, vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa, seminaarin tekniset valmistelut sekä osallistuminen seminaarin ohjelman suunnitteluun ja valmisteluun. Tehtävä hoidetaan yhteistyössä nuorisosihteerin kanssa.
Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn, aloitekykyä, vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä atk:n ja internetin hallintaa. Tarjoamme kokemuksen projektinhallinnasta ja järjestöyhteistyöstä sekä mahdollisuuden haastavaan toimintaan nuorten ja nuorten kanssa työskentelevien aikuisten parissa.
Harjoittelun kesto: 2-3kk. Toivomme että harjoittelu toteutetaan kevään aikana siten, että työaika jaetaan joustavasti helmi-toukokuun ajalle harjoittelijan kanssa yhdessä sovittavalla tavalla.

Palkkaus: 1300€/kk, tiedekunnan harjoittelukorvaus toivottavaa.

Lisätietoja seminaarista www.nuorikirkko.fi/kirkko2025

Yhteyshenkilö: nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, Nuori kirkko ry, p.0400-279376, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi

Hakemukset 25.1.2017 mennessä tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi .

 

 

 

Sinustako pyhäkoulunopettaja?

Hei,

haluaisitko tulla pitämään pyhäkoulua Oulunkylän kirkkoon? Haemme tiimiimme uusia vapaaehtoisia pyhäkoulunopettajia. Pyhäkoulunopettajana toimiessasi saat arvokasta seurakuntatyön kokemusta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 19.2. mennessä Oulunkylän seurakunnan varhaiskasvatuksen papille Kukka Handolinille p. 050 5253 082, kukka.handolin@evl.fi

 

 

 

Pyhäkoulunopettajaksi

Haemme Tikkurilan seurakuntaan Vantaalle pyhäkoulunopettajia.

Aiempaa kokemusta pyhäkoulun pidosta ei tarvitse olla, joten tule rohkeasti vain mukaan.

Pyhäkoulu on yhtä aikaa sekä moderni, että perinteinen tapa osallistua kristillisen seurakunnan elämään ja se on osa kasteopetusta.

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus johon osallistuu eri- ikäisiä lapsia.

Pyhäkouluja on monenlaisia, perinteisen sunnuntaipyhäkoulun lisäksi olemme innostuneita kehittämään pyhäkoulua.

Lisätietoja: Maaret Hirvensalo, varhaiskasvatussihteeri p. 050 572 2811 tai maaret.hirvensalo@evl.fi