Avoimet työpaikat


Paikallissihteeriksi Helsinkiin
Etsimme syksyksi paikallissihteeriä Helsinkiin vahvistamaan YKY:n opiskelijatoimintaa. YKY (Ylioppilaiden Kristillinen Yhdistys) on avoin ja keskusteleva kristillinen opiskelijajärjestö ja SKY:n jäsenjärjestö. Olemme syrjinnästä vapaa alue.

Paikallissihteeri etsii ja ideoi uusia tapoja tukea opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hengellistä elämää ja vastaa tapahtumien käytännönjärjestelyistä yhdessä YKY:n hallituksen kanssa. Hän tukee ja järjestää toimintaa ja tiedottaa siitä yhdessä järjestön aktiivien kanssa. Paikallissihteeri kartoittaa verkostoja ja yhteistyötahoja.
Järjestön toimintaan ovat kuuluneet vapautuksen teologian opintopiiri, raamattupiiri, sekä keskusteluillat ja työpajat ajankohtaisista kristillisen elämäntavan teemoista. Syksyllä 2016 YKY järjesti Helsingin Yliopistolla uskontodialogi-keskustelusarjan.

Paikallissihteeri vastaa myös rahoituksen etsimisestä toiminnalle yhteistyössä liiton pääsihteerin kanssa. Paikallissihteerin esimies on SKY:n pääsihteeri ja työ tapahtuu Helsingin Kruununhaassa sijaitsevalla toimisto-kerhohuoneella sekä muissa tehtävän suorittamisen kannalta olennaisissa paikoissa Helsingissä.
Työ on osa-aikainen (12,5%) ja palkkaus 200 € kuukaudessa. Työ sopii hyvin opiskelijalle. Työtehtävät sijoittuvat osin ilta- ja viikonloppuaikoihin ja työajoista sovitaan tarkemmin työntekijän toiveiden mukaan. Työ alkaa elokuussa 2017 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen joulukuun 2017 loppuun asti. Rahoituksen varmistuessa työ jatkuu kevätkauden 2018.

Sovit tehtävään, jos
sinulla on kyky itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen
sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
haluat edistää kristillistä vastuuta ja moninaisuuden kunnioitusta opiskelijoiden keskuudessa
kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv 16.5.2017 mennessä pääsihteeri Katri Jussilalle osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa YKY:n puheenjohtaja Tiia Orpana: tiia.orpana(a)helsinki.fi tai p. 0400 645 638. Haastattelut pyritään pitämään tiistaina 23.5.2017.

 

 

Pyhäkoulunopettajaksi Paavalin seurakuntaan

Haluaisitko opintojesi ohella arvokasta kokemusta uskontopedagogiikan käytöstä lasten kanssa? Tule palkkiotoimiseksi varhaiskasvattajaksi yhteen Helsingin edistyksellisimmistä seurakunnista- tule mukaan tiimiin ideoimaan ja toteuttamaan elämyksellisiä pyhäkouluja monikulttuurisella asuinalueella. Pyhäkoulutyössä on mahdollista hyödyntää uusinta tietoa ja menetelmiä mm. kristillisen varhaiskasvatuksen saralta.

Sinä hakijana voit olla esimerkiksi sosionomi-, sosionomi-diakoni-, lastentarhanopettaja- tai teologian opiskelija. Hakijalta toivomme ennen kaikkea motivoitunutta ja innostunutta asennetta lasten parissa toimimiseen sekä sitoutumista koko lukuvuoden ajaksi (syyskuu 2017-toukokuu 2018) kahteen-neljään sunnuntaihin kuukaudessa. Pyhäkoulunopettajan on oltava ev.lut.kirkon jäsen ja hänen on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) ).

Paavalin seurakunnassa toimii sunnuntaisin pyhäkoulu kahdessa eri paikassa: Pasilan asukastalolla (Topparikuja 2) klo 17–18.30 sekä Keulassa Arabianrannassa (Flooranaukio 1) klo 17–18. Pyhäkoulua voi ohjata oman toiveensa mukaan joko yksin tai pareittain. Pyhäkoulussa käy kerrallaan keskimäärin 6 lasta ja iältään he ovat noin 5-7-vuotaita. Koko vuoden aikana pyhäkoulussa käy noin 40 eri lasta. Pyhäkoulun ohjaamisesta maksetaan palkkio 10€/ h tai 15€/ 1,5h.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki ohjaajat! Pyhäkoulunohjaaminen on positiivinen asia myös CV:ssä, jos tavoittelee seurakunta- tai kasvatusalan töitä 🙂

Lähetäthän hakemuksesi 5.5 mennessä osoitteeseen: maija.raumanen@evl.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Lastenohjaaja, pyhäkoulutyöstä vastaava Maija Raumanen 050 345 8058 tai maija.raumanen@evl.fi