Avoimet työpaikat

Oletko sinä tulevaisuuden huippuosaaja ja tolkun ihminen?

Haluatko kehittyä ja oppia uutta? Kesätyö Suomen Lähetysseurassa avaa sinulle mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden osaajaksi. Olet tärkeässä roolissa organisoimassa suurta nuorten tapahtumaa, pääset tukemaan nuorten aikuisten hengellisen yhteisön kasvua raamisten, hartauksien ja messujen avulla sekä olet mukana osaavassa ja monipuolisessa vetäjätiimissä toteuttamassa kahden viikon riparikokonaisuutta innostuneille nuorille.

Näemme tärkeäksi, että olet innostunut ja omaat kokemusta rippikoulu- ja seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on myös eduksi. Tämä kesätyö on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta, sekä luoda uutta.

Kesäteologit/nuorisotyönohjaajat tekevät kesän kaksi ensimmäistä viikkoa töitä Helsingissä ja sen jälkeen työ painottuu Päiväkumpuun, Orivedelle. Majoittautuminen järjestetään kurssikeskuksessa ja palkkaus n. 2000 €/kk +päivärahat. Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (Hakemus A4+ kuvallinen CV) sähköpostitse (jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi). Hakemukset tulee lähettää viimeistään 31.1.2018. Haastattelut järjestetään viikolla 6. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Kysymykset ja hakemukset:
Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko ”Jagr” Niiles
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
Lisätietoja: www.suomenlahetysseura.fi/kesatyo


Mukaan Redi-projektiin?

 

Hyvä teologian opiskelija,

Kiinnostaisiko sinua saada arvokasta työkokemusta kirkosta opiskelujesi aikana? Paavalin seurakunta rekrytoi Redi-projektiin vapaaehtoisia työntekijöitä!

Mikä ihmeen Redi-projekti?

Silta on Paavalin ja Kallion seurakuntien sekä Jouluradion kohtaamispaikka Redin kauppakeskuksessa Kalasatamassa. Virallisesti tila aukeaa tammikuun 2019 puolivälissä. Tila on avoinna maanantaista sunnuntaihin.

Mitä tilassa tapahtuu?

Tilassa järjestetään erilaisia teemaviikkoja ja tapahtumia. Tilassa työskentelevät pääsevät myös hyödyntämään sielunhoidollisia taitojaan kohdatessaan ihmisiä Sillalla. Voit itse päättää millä tuntimäärällä haluaisit osallistua viikossa tai kuukaudessa.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Henkilöt, jotka kokevat olevansa vahvoilla sosiaalisissa tilanteissa ja ovat luonteeltaan reippaita, iloisia ja tunnollisia.  Sinua ei pelota kohdata ja keskustella ihmisten kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kirkon toiminnasta ja haluat kertoa siitä eteenpäin huomioiden kuitenkin, että toimimme kauppakeskusympäristössä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Paavalin seurakunnan Redin projektiteologi Elina Pöysti elina.poysti@evl.fi


Pyhäkoulun opettajia Länsi-Pasilaan

Hei! Kaipaamme paria uutta opettajaa pyhäkoulunopettajien tiimiin. Meillä kokoontuu Länsi-Pasilan seurakuntakodilla pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11. Pyhäkoulun pitämiseen saat perehdyttämisen ja pyhäkoulunopettajilla on säännölliset kokoukset. Pyhäkoulua on mahdollista pitää parettain. Emme maksa pyhäkoulun pitämisestä palkkaa, mutta pyhäkoulua pitämällä voi saada opintoihin liittyvän harjoittelun suoritettua tai lisämeriittiä omaan cv:hen. Tule mukaan ohjaamaan innostuneita pyhäkoululaisia.

Yhteyshenkilö:
Virva Krans, Meilahden seurakunta
050 3877 145
virva.krans@evl.fi


Kesäteologiksi Euran seurakuntaan 2019

Euran seurakunta etsii kesäksi teologiaa tai kirkon nuorisotyötä opiskelevia töihin 1.6.-4.8.2019 väliselle ajalle 1-2 kuukauden mittaiselle ajanjaksolle. Eura on noin kymmenentuhannen jäsenen viisikirkkoinen seurakunta Satakunnassa, josta on hyvät kulkuyhteydet Turkuun, Tampereelle, Poriin ja Raumalle.

Kesäteologin tehtäviin kuuluu leiririppikouluja sekä lasten- ja nuorten leirejä. Lisäksi on mahdollista omien kiinnostusten ja seurakunnan mahdollisuuksien mukaisesti osallistua muuhun seurakuntatyöhön kesän aikana. Näistä sovitaan valituiksi tulleiden kanssa henkilökohtaisesti. Odotamme kesäteologilta intoa rippikoulutyöhön, hyviä yhteistyötaitoja, rohkeutta ja heittäytymiskykyä. Palkka määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työhön kuuluu myös muutamia etukäteispäivä toukokuussa.

Seurakunta ei tarjoa asuntoa, mutta kesätyöntekijää voidaan auttaa majoituksen etsimisessä. Yksittäisiä öitä voi yöpyä seurakunnan tiloissa työtehtävien vaatiessa.
Lisätietoja: katja.lehtinen@evl.fi / 044 777 1560