Avoimet työpaikat

Nuori kirkko ry etsii NAVI-sihteerin sijaista

Nuori kirkko on olemassa, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi kirkossa ja yhteiskunnassa nykyistä paremmin. Meillä on paljon laadukasta toimintaa – nyt etsimme sinua, joka vie työtämme eteenpäin Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI:n kanssa.

NAVI on nuorten aikuisten ryhmä, jonka intohimona on vaikuttaa seurakuntien ja koko kirkon toimintaan. NAVI-ryhmään kuuluu alle 30-vuotiaita edustajia hiippakunnista ja kristillisistä järjestöistä ja se toimii vapaaehtoispohjalta. NAVI toimii edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamismahdollisuuksia ev.lut.kirkon piirissä esimerkiksi näin:

ottaaa kantaa ajankohtaisiin asioihin kirkossa ja pitää näin nuorten aikuisten asiaa esillä valtakunnallisesti niin sosiaalisen median, kannanottojen, kuin tapahtumienkin kautta,
toimien nuorten osallisuuden asiantuntijana kirkollisissa työryhmissä,
edistää sekä nuorten että nuorten aikuisten osallisuutta kirkossa tarjoamalla tietoa, tukea ja tapahtumia ja
kampanjoi nuorten aikuisten asialla kirkollisissa vaaleissa, kannustaen nuoria äänestämään sekä tukien nuoria ehdokkaita kampanjoinnissa ja valtuustotyössä.

NAVI-sihteeri toimii läheisessä yhteistyössä NAVI:n puheenjohtajien kanssa edistäen ja mahdollistaen ryhmän toimintaa. NAVI-sihteerin työnkuvaan kuuluu osallistua NAVI:n kokouksiin ja edistää NAVI:n asioita yhdessä NAVI-ryhmän kanssa.

Toivomme sinulta rohkeaa heittäytymistä, idearikkautta ja ripeyttä panna tuulemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Perehtyneisyys kirkon ja seurakuntien toimintaan sekä kokemus järjestötyöstä, viestinnästä ja vaikuttamisesta on työn onnistumisen kannalta tärkeää. Odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaamisesi voi olla kertynyt töistä, luottamustoimista tai harrastuksista.

Työsuhde on osa-aikainen (noin 30 h/ kk) ja määräaikainen ajalla 20.8.-31.12.2018. Työpaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Työtä voi tehdä osittain etätyönä.

Lähetä hakemuksesi ja CV 25.5. mennessä johtaja Eija Kalliselle (rekrytointi@nuorikirkko.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Liljendahl (tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi) Haastattelut järjestetään 4. tai 5.6. toimistollamme Itälahdenkadulla. Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 45 työntekijän voimin tuemme yli 300 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.


 

Keikkatyötä koululaisten iltapäiväkerhoissa

Paavalin seurakunta järjestää tiloissaan iltapäiväkerhoja pienille koululaisille. Koululaisten iltapäiväkerhossa leikitään ja liikutaan, tehdään läksyjä ja syödään välipalaa. Kerhoryhmässä on kaksi ohjaajaa ja 25-30 lasta.

Kerhot kokoontuvat koulupäivinä klo 12-17 välisenä aikana. Kerhopaikkoja tarjotaan 1.-2.- luokkien ja erityisen tuen oppilaille. Kerhopisteet sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kummassakin kerhopisteessä kokoontuu yksi kerhoryhmä.

Tarvitsemme sijaisia vakituisten ohjaajiemme äkillisissä poissaoloissa. Työvuorot tulevat usein tietoon lyhyellä varoitusajalla.

Sijaisiltamme edellytämme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä lapsiystävällistä asennetta. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se on eduksi. Lisäksi sinun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työntekijän on esitettävä rikosrekisteriote. ( Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) )

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mona.juntunen@evl.fi , niin kutsumme sinut haastatteluun.

Lisätietoja: Mona Juntunen, mona.juntunen@evl.fi