Avoimet työpaikat

Kesäteologeja Raumalle

Rauman seurakunta hakee 3-4 kesäteologia määräaikaiseen virkaan yleiseen seurakuntatyöhön ajalle 25.5.–9.8.2020 sekä yhtä kesäteologia määräaikaiseen virkaan sairaalasielunhoitoon ajalle 1.6.–2.8.2020.

Yleinen seurakuntatyö sisältää niin rippikoulutyötä kuin monipuolista seurakuntatyötäkin (jumalanpalvelukset, hartaudet, onnittelukäynnit yms.). Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan.

Yleisen seurakuntatyön kesäteologeilta odotamme avoimuutta, ennakkoluulottomuutta ja kiinnostusta monipuoliseen seurakuntatyöhän sekä valmiutta rippikoulutyöhön ja leirielämään.

Sairaalasielunhoidossa työ painottuu henkilökohtaisiin keskusteluihin ja hartauksien pitämiseen Rauman sairaalapalveluissa sekä vanhusten palveluasumisen yksiköissä. Työkenttä jaetaan päätoimisen sairaalapastorin kanssa, mutta hänen kesälomansa ajan kesäteologi hoitaa sen yksin. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa.

Virat ovat määräaikaisia, palkkaus vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Tiedustelut:

Yleinen seurakuntatyö: Rippikoulupastori Valtteri Virta puh. 044 769 1295 tai valtteri.virta(at)evl.fi

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori Sari Järnfors puh. 044 769 1299 tai sari.jarnfors(at)evl.fi

 

Kesätyöntekijöitä Munkkiniemen seurakuntaan

Kesätyöntekijöitä Munkkiniemen seurakunnan riparille Kivisaareen
Haluatko leirille merellisiin maisemiin Helsingin saaristoon? Munkkiniemen seurakunta hakee Kivisaaren riparille kahta kausityöntekijää, leirijakso 8.-15.7.2020. Kivisaaren leirikeskus sijaitsee Vuosaaren edustalla, aivan Kallvikinniemen läheisyydessä. Saari hurmaa luonnollaan ja kulttuurihistoriallisesti merkittävällä miljööllään, mutta haastaa sinut hetkellisesti luopumaan joistain arjen fasiliteeteista, muun muassa vesivessasta. Työkavereiksesi saat kokeneen ja innostuneen pappi-kanttori-parivaljakon.

Pestiin kuuluvat riparitapaamiset ja suunnittelupalaverit kevään 2020 aikana sekä konfirmaatio lauantaina 29.8.2020 Munkkivuoren kirkossa. Palkkaus KirVESTESin mukainen, koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. Odotamme että olet valmis toteuttamaan opetusta ja osallistumaan kokonaisvaltaisesti leirielämään. Haku on auki 7.2. asti.

Yhteydessä työpaikasta voi olla Riikka Kuusisaloon  riikka.kuusisalo(at)evl.fi

 

Kesäteologi Mustasaaren suomalaiseen seurakuntaan

Mustasaari sijaitsee rautaisena renkaana Vaasan ympärillä, mutta leirityön takia tutuksi tulee Marttisen nuorisokeskus Virroilla. Leirit: kaksi peräkkäistä lastenleiriä ja kaksi rippileiriä. Leireillä mukana pappi ja nuorisotyönohjaaja sekä isosia.

Kesäteologiksi otetaan ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 25.5.-13.7.2020 (KirVESTES, opintojen vaihe vaikuttaa). Aikaan sisältyy palkallinen vapaa 19.-26.6. Seurakunnan vierashuone on maksutta käytettävissä.

Hakemus viimeistään 20.1.2020: jari.friman@evl.fi, lisätietoja tuosta osoitteesta ja Jari Friman, 050 595 9275. Kerro opinnoistasi, työkokemuksesta, vapaaehtoistehtävistä ja itsestäsi. Tervetuloa!

Maija Poppasen korvike lapsiperheeseen etsinnässä

Etsimme kodin- ja lastenhoitajaa avuksi ruuhkavuosien pyöritykseen. Perheessä on kolme alakouluikäistä lasta harrastuksineen sekä kaksi pientä villakoiraa. (Toinen vasta pentu.) Vanhemmat teologi/erityisopettaja & lääkiksen opettaja/lääkäri.

Sovitaan valitun henkilön kanssa työpäivät ja palkkaus. Osittain itsenäistä puuhailua opintojen lomassa myös päiväsaikaan, lastenhoito lähinnä ilta-aikaan. Ajokortti ja kyky ajaa satunnaisesti Helsingissä on plussaa.

Tämä voisi olla mahdollisuus joustavaan työhön opintojen ohessa myös pidemmäksi aikaa.

Ota yhteyttä johanna.nuorteva (at) iki.fi

 

Vapaaehtoistehtävä lastenkirkonohjaajana
Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä syksynä viisi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

Lastenkirkonohjaajana saat koulutusta ja ohjausta tehtävään. Tilaamme sinulle myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä

Terkuin Maaret (maaret.hirvensalo@evl.fi)