Avoimet työpaikat

Rippikoulutyöntekijä haussa Pitäjänmäen seurakuntaan

Hei, Pitäjämäen seurakuntaan olisi tarjolla yhden rippikoululeirin opettajan paikka. Tule täydentämään ohjaajatiimiämme. Leirille on tulossa kolmenkymmenen leiriläisen ja yhdeksän isosen lisäksi, kaksi muuta opettajaa, muusikko ja kolme leiriavustaja.
Toivomme, että Sinulla on hengellinen näky seurakunnan nuorisotyöstä sekä kyky toimia erilaisten ihmisten, ja erityisesti nuorten kanssa.

Rippikoulun tiedot:
* Metsäkartanon rippikoulu 12.-19.6.2019
* Konfirmaatio 11.8.
* Lisäksi keväällä: Leiri-info nuorille ja vanhemmille 21.5. klo 17-20

Palkkaus on KirVESTES’in mukainen.
Otahan yhteyttä! Tervetuloa iloiseen ja mukavaan seuraan!

Jukka Vanne
040 526 1115
jukka.vanne(at)evl.fi

Yhdessä lasten kanssa ihmetellään elämää

Kiinnostaako vapaaehtoistehtävä lasten parissa? Oletko alaa opiskeleva ja kaipaat työkokemusta? Tai onko tehtävä muuten vain mielenkiintoinen?

Pyhäkoulunopettajana toimiminen on hengellistä matkakumppanuutta, pienen hetken lapsen kanssa kulkemista ja elämän monenlaisten isojen ja pienempien kysymysten äärellä olemista. Se on leikkimistä ja ihmettelyä, se on rukousta ja laulua, se on naurua ja iloa. Tule mukaan kokeilemaan!

Pyhäkoulunopettajat haastatellaan, heille etsitään sopiva vapaaehtoistehtävä, he saavat koulutusta, perehdytystä ja ohjausta tehtäväänsä, materiaalia tehtävänsä tueksi, myös virkistystä. Pyhäkoulunopettajana toimiminen on palkaton vapaaehtoistehtävä. Tehtävässä toimimisesta saa työkemusta ja halutessaan työtodistuksen.

Mikäli kiinnostuit, voimme keskustella tehtävästä lisää.

Lisätietoja: maaret.hirvensalo@evl.fi


Keikkatyötä kouluikäisten lasten kerhoissa

Paavalin seurakunta järjestää tiloissaan iltapäiväkerhoja pienille koululaisille. Koululaisten iltapäiväkerhossa leikitään ja liikutaan, tehdään läksyjä ja syödään välipalaa. Kerhoryhmässä on kaksi ohjaajaa ja 25-30 lasta.

Kerhot kokoontuvat koulupäivinä klo 12-17 välisenä aikana. Kerhopaikkoja tarjotaan 1.-2.- luokkien ja erityisen tuen oppilaille. Kerhopisteet sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kummassakin kerhopisteessä kokoontuu yksi kerhoryhmä.

Tarvitsemme sijaisia vakituisten ohjaajiemme äkillisissä poissaoloissa. Työvuorot tulevat usein tietoon lyhyellä varoitusajalla.

Sijaisiltamme edellytämme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä lapsiystävällistä asennetta. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se on eduksi. Lisäksi sinun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työntekijän on esitettävä rikosrekisteriote. ( Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) )

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuija.heinonen@evl.fi , niin kutsumme sinut haastatteluun.

Lisätietoja: Tuija Heinonen, Paavalin srk.