Avoimet työpaikat

Vapaaehtoistehtävä Tikkurilassa

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä keväänä kuusi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

 

Lastenkirkonohjaajana toimiessasi tarjoamme sinulle koulutusta ja ohjausta tehtävään. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Lisätietoja

Maaret Hirvensalo

varhaiskasvatussihteeri, Tikkurilan seurakunta

maaret.hirvensalo(a)evl.fi

 

Kesäteologeja Raumalle

Rauman seurakunta hakee 3-4 kesäteologia määräaikaiseen virkaan yleiseen seurakuntatyöhön ajalle 25.5.–9.8.2020 sekä yhtä kesäteologia määräaikaiseen virkaan sairaalasielunhoitoon ajalle 1.6.–2.8.2020.

Yleinen seurakuntatyö sisältää niin rippikoulutyötä kuin monipuolista seurakuntatyötäkin (jumalanpalvelukset, hartaudet, onnittelukäynnit yms.). Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan.

Yleisen seurakuntatyön kesäteologeilta odotamme avoimuutta, ennakkoluulottomuutta ja kiinnostusta monipuoliseen seurakuntatyöhän sekä valmiutta rippikoulutyöhön ja leirielämään.

Sairaalasielunhoidossa työ painottuu henkilökohtaisiin keskusteluihin ja hartauksien pitämiseen Rauman sairaalapalveluissa sekä vanhusten palveluasumisen yksiköissä. Työkenttä jaetaan päätoimisen sairaalapastorin kanssa, mutta hänen kesälomansa ajan kesäteologi hoitaa sen yksin. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa.

Virat ovat määräaikaisia, palkkaus vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Hakemukset liitteineen s-postilla 12.2. 2020 mennessä.

Yleisen seurakuntatyön osalta: valtteri.virta(at)evl.fi.

Sairaalasielunhoidon osalta: sari.jarnfors(at)evl.fi.

Vapaaehtoistehtävä lastenkirkonohjaajana
Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä syksynä viisi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

Lastenkirkonohjaajana saat koulutusta ja ohjausta tehtävään. Tilaamme sinulle myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä

Terkuin Maaret (maaret.hirvensalo@evl.fi)