Avoimet työpaikat

Kausiteologiksi rippikouluun


Espoon tuomiokirkkoseurakunta ja Espoonlahden seurakunta hakevat vielä muutamia kausityöntekijöitä ensi kesän rippikouluihin. Rippikoulut ovat pääosin kesäkuussa ja heinä-elokuun taitteessa.

Haemme rippikoulutyöstä innostuneita työntekijöitä, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan. Odotamme, että työntekijä tuntee RKS 2017 -suunnitelman.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen ja perustuu suoritettuihin opintoihin ja työkokemukseen. Mahdollinen haastattelu on torstaina 26.3.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme lisää!

vilppu.huomo(at)evl.fi

Teologiksi urheilurippikouluun!


Tule teologiksi Suomen Jääkiekkoliiton jää- ja sporttiripareille! Lajikirjo on kattava. Vastaat leirin rippikouluopetuksesta ja hartauselämästä yhdessä kanttorin kanssa. Jääriparien vastuupappi opastaa sinut tehtävääsi. Suomen Jääkiekkoliitto maksaa tehtävästä 1000e / leiri (tutustumisjakso 2 yötä / 300e + kesäjakso 6 yötä / 700e) + matkakorvaukset. Lisäksi saat Suomen Jääkiekkoliiton vaatepaketin ja täyden ylläpidon hyvissä puitteissa!

Teologeja etsitään vuodelle 2020 seuraaville leireille:
Piispala (8.-10.5. ja 1.-7.6)
Vierumäki (21.-27.6, tutustumisjakso pidetty joulukuussa)
Kisakallio (15.-17.5. ja 29.6.-5.7.)
Kisakallio (15.-17.5. ja 6.-12.7.)

Kyse on itsenäisestä ja vastuullisesta tehtävästä, joten aiempi rippikoulukokemus katsotaan eduksi. Tehtävä ei edellytä urheilutaustaa.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla.

ilpo.myllyniemi(at)finhockey.fi

Tuntisuntioksi Vartiokylään

Vartiokylän kirkko ja Puotilan kappeli ovat seurakuntamme kirkkoja.  Vartiokylän kirkko on ns. monitoimikirkko, jossa toimintaa on sanamukaisesti vauvasta vaariin. Puotilan kappeli on taas toimituspainotteinen kirkko (vuosittain yli 200 kirkollista toimitusta). Haemme nyt tuntisuntioita, jotka voisivat toimia myös kesän ajan Puotilan kappelissa kesälomittajina. Työt painottuvat kesällä loppuviikkoon ja viikonloppuun. Työt ovat monipuolisia kirkonpalveluskunnan töitä.

Lisätietoja: Pekka Vuotilainen pekka.voutilainen(at)evl.fi

Vapaaehtoistehtävä Tikkurilassa

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä keväänä kuusi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

 

Lastenkirkonohjaajana toimiessasi tarjoamme sinulle koulutusta ja ohjausta tehtävään. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Lisätietoja

Maaret Hirvensalo

varhaiskasvatussihteeri, Tikkurilan seurakunta

maaret.hirvensalo(a)evl.fi

Vapaaehtoistehtävä lastenkirkonohjaajana
Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä syksynä viisi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

Lastenkirkonohjaajana saat koulutusta ja ohjausta tehtävään. Tilaamme sinulle myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä

Terkuin Maaret (maaret.hirvensalo@evl.fi)