Avoimet työpaikat

Rauman seurakunta etsii kesäteologeja

Rauman seurakunta hakee 3-4 kesäteologia määräaikaiseen virkaan yleiseen seurakuntatyöhön ajalle 27.5.–18.8.2019 sekä yhtä kesäteologia määräaikaiseen virkaan sairaalasielunhoitoon ajalle 3.6.–18.8.2019.

Yleinen seurakuntatyö sisältää niin rippikoulutyötä kuin monipuolista seurakuntatyötäkin (jumalanpalvelukset, hartaudet, onnittelukäynnit yms.). Raumalla on rippikouluille omat, toimivat leirikeskukset. Leirivapaat ja -päivärahat kuuluvat asiaan.

Yleisen seurakuntatyön kesäteologeilta odotamme avoimuutta, ennakkoluulottomuutta ja kiinnostusta monipuoliseen seurakuntatyöhän sekä valmiutta rippikoulutyöhön ja leirielämään.

Sairaalasielunhoidon työkenttään kuuluu Rauman aluesairaalan lisäksi muutama vanhainkoti. Työkenttä jaetaan päätoimisen sairaalapastorin kanssa, mutta hänen kesälomansa ajan kesäteologi hoitaa sen yksin. Työ painottuu henkilökohtaisiin keskusteluihin sekä laitoshartauksien pitämiseen. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa.

Virat ovat määräaikaisia, palkkaus vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tarvittaessa seurakunta voi järjestää kohtuuhintaisen majoituksen kesäksi.

Tiedustelut:
Yleinen seurakuntatyö: Rippikoulupastori Valtteri Virta puh. 044 769 1295 tai valtteri.virta@evl.fi

Sairaalasielunhoito: Sairaalapastori Sari Järnfors
puh. 044 769 1299 tai sari.jarnfors@evl.fi

Hakemukset liitteineen s-postilla 30.11.2018 mennessä.

Yleisen seurakuntatyön osalta: valtteri.virta@evl.fi.
Viestin otsikoksi ”kesäteologi”

Sairaalasielunhoidon osalta: sari.jarnfors@evl.fi.
Viestin otsikoksi ”kesäteologi”


Kesäteologiksi Rovaniemelle

Tule kesätyöntekijäksi Rovaniemelle!

Rovaniemen seurakunta hakee viittä kesäteologia kesäksi 2019 määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Työ on ensisijaisesti rippikoulutyötä. Lisäksi kesätyöntekijää tarvitaan yleisessä seurakuntatyössä, nuorisotyössä ja lastenleireillä. Toisen kesänuorisotyönohjaajan työn painopiste on erityisnuorisotyössä.

Edellytämme kokemusta seurakunnasta, halua opettaa Jeesuksesta ja tietoa kristinuskon sanomasta. Tehtävä alkaa 31.5.2019 ja kestää noin kaksi kuukautta. Palkkaus KirVesTes:n mukaan.

Tiedustelut nuorisopappi Ari Jarva p. 0400 194845, sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi

Sähköinen hakemus tulee toimittaa viimeistään ma 19.11.2018 klo 15.00 KirkkoHR-palvelun kautta. Haussa huomioidaan vain sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta jätetyt hakemukset.

https://rekry.evl.fi/rekry3/#/job/13648?portal=rekry3

Haastattelut 28.11. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Rovaniemi on Lapin maakunnan hallinnon ja kaupan keskus, arktisen alueen matkailukeskus sekä kansainvälisesti tunnettu yliopisto- ja joulukaupunki. Rovaniemi tunnetaan myös monipuolisena luonto- ja urheilupaikkakuntana.

Rovaniemen seurakunnassa on n. 47 000 jäsentä.


Pyhäkoulun opettajia Länsi-Pasilaan

Hei! Kaipaamme paria uutta opettajaa pyhäkoulunopettajien tiimiin. Meillä kokoontuu Länsi-Pasilan seurakuntakodilla pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11. Pyhäkoulun pitämiseen saat perehdyttämisen ja pyhäkoulunopettajilla on säännölliset kokoukset. Pyhäkoulua on mahdollista pitää parettain. Emme maksa pyhäkoulun pitämisestä palkkaa, mutta pyhäkoulua pitämällä voi saada opintoihin liittyvän harjoittelun suoritettua tai lisämeriittiä omaan cv:hen. Tule mukaan ohjaamaan innostuneita pyhäkoululaisia.

Yhteyshenkilö:
Virva Krans, Meilahden seurakunta
050 3877 145
virva.krans@evl.fi


Haku kesätyöpaikkoihin Suomen Lähetysseuralle!

Haemme kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

• kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (2,5 kk työsuhde)
• talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun (2 kk työsuhde)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija
Kesätyö avaa huikean mahdollisuuden järjestää suuri hengellinen tapahtuma nuorille. Riihisleirin suunnittelu ja toteutus vaatii organisointikykyä, innostuneisuutta ja luovuutta. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta, sekä luoda uutta. Saat kokea kahden viikon riparin, jossa isolla tiimillä toteutetaan leirikokonaisuus. Lisäksi saat tukea nuorten aikuisten hengellisen yhteisön kasvua raamisten, hartauksien ja messujen avulla.
Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi. Huomioimme kaikkien alojen opiskelijat.

Talkootyön koordinaattori
Talkootyön koordinaattorin tehtävänä on kurssikeskus Päiväkummussa kesätalkoolaisina toimivien vapaaehtoisten nuorten aikuisten töiden jakaminen ja ohjaaminen sekä töihin osallistuminen. Kokemus toiminnasta vapaaehtoistyössä on eduksi.

Hakeminen ja lisätiedot
Muusikkojen ja talkotyönkoordinaattorin toimipaikka on kurssikeskus Päiväkumpu Orivedellä. Kesäteologit/nuorisotyönohjaajat tekevät kesän kaksi ensimmäistä viikkoa töitä Helsingissä ja sen jälkeen työ painottuu Päiväkumpuun. Majoittautuminen järjestetään kurssikeskuksessa ja palkkaus n. 2000 €/kk +päivärahat. Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (Hakemus A4+ kuvallinen CV) sähköpostitse (jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi). Hakemukset tulee lähettää viimeistään 30.11.2018. Haastattelut järjestetään 11.-13.12.

Kysymykset ja hakemukset:
Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko Niiles
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi

Lisätietoja: www.suomenlahetysseura.fi/nuoret


Rippikoulun opettajia Nuoren kirkon kansainvälisiin rippikouluihin kesälle 2019

Haemme opettajia kansainvälisten rippikoulujen leirijaksoille Partaharjun leirikeskukseen Pieksämäelle:

KV70 30.6.-10.7.2019
KV71 11.-21.7.2019

Koe keskikesän rippikouluhuuma erilaisella tavalla ja kasvata osaamistasi uusiin mittoihin. 10 päivää, 70 nuorta, 3 opetusryhmää, 2 kieltä ja 6 opettajakollegaa – kansainvälinen rippikoulu Partaharjulla ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Rippikoulunopettajana toimit osana opettajatiimiä, johon kuuluu lisäksesi pappi, muusikko ja 4-5 muuta rippikoulun opettajaa. Ohjelmaa ja opetusta järjestät sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Rippikoululeiri huipentuu leirin lopuksi järjestettävään suureen konfirmaatiojuhlaan.

Toivomme, että sinulla on kokemusta rippikoulu- ja/tai nuorisotyöstä ja kuulut evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Mikäli vuosia sitten kirjoitetut piirtoheitinkalvot eivät ole lähin työtoverisi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 15.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi Liitä hakemukseesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä jaksoista vain toisella.

Haastattelut pidetään Helsingin Lauttasaaressa lauantaina 24.11. Laitathan jo hakuvaiheessa kalenteriisi haastattelupäivän. Lisätietoja tehtävästä antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.


Kesäteologiksi Euran seurakuntaan 2019

Euran seurakunta etsii kesäksi teologiaa tai kirkon nuorisotyötä opiskelevia töihin 1.6.-4.8.2019 väliselle ajalle 1-2 kuukauden mittaiselle ajanjaksolle. Eura on noin kymmenentuhannen jäsenen viisikirkkoinen seurakunta Satakunnassa, josta on hyvät kulkuyhteydet Turkuun, Tampereelle, Poriin ja Raumalle.

Kesäteologin tehtäviin kuuluu leiririppikouluja sekä lasten- ja nuorten leirejä. Lisäksi on mahdollista omien kiinnostusten ja seurakunnan mahdollisuuksien mukaisesti osallistua muuhun seurakuntatyöhön kesän aikana. Näistä sovitaan valituiksi tulleiden kanssa henkilökohtaisesti. Odotamme kesäteologilta intoa rippikoulutyöhön, hyviä yhteistyötaitoja, rohkeutta ja heittäytymiskykyä. Palkka määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työhön kuuluu myös muutamia etukäteispäivä toukokuussa.

Seurakunta ei tarjoa asuntoa, mutta kesätyöntekijää voidaan auttaa majoituksen etsimisessä. Yksittäisiä öitä voi yöpyä seurakunnan tiloissa työtehtävien vaatiessa.
Lisätietoja: katja.lehtinen@evl.fi / 044 777 1560

 


Rippikoulutyöntekijäksi Roihuvuoren seurakunnan vuoden 2019 rippikouluihin

Haemme Roihuvuoren seurakuntaan rippikoulutyöntekijöitä yhdelle talviriparille (1 teologian opiskelija tai nuorisotyönohjaajaopiskelija) ja neljälle kesäriparille (useita teologian opiskelijoita ja/tai nuorisotyönohjaajaopiskelijoita). Voit hakea kaikkiin rippikouluihin tai vain joihinkin. Kerro selkeästi hakemuksessasi, mihin rippikouluihin haet työntekijäksi. Työhön kuuluvat riparin suunnittelukokoukset, ennen leirijaksoa olevat riparin tapaamiset, leirijakso, mahdolliset leirijakson jälkeen olevat tapaamiset, konfirmaatioharjoitus sekä konfirmaatiomessu. Palkkaus on KirVesTes:n mukainen koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen.

Rippikoulujen tiedot:

Pyhä-Levi-laskettelurippikoulu: leirijakso 16.-23.2.2019, konfirmaatio la 6.4. klo 12 Roihuvuoren kirkossa + muut tapaamiset. (1 teologian opiskelija tai nuorisotyönohjaajaopiskelija)

Kivisaaren rippikoulu: leirijakso 3.-10.7.2019, konfirmaatio la 17.8. klo 13 Laajasalon kirkossa + muut tapaamiset. (1 teologian opiskelija tai nuorisotyönohjaajaopiskelija)

Porkkalan rippikoulu: leirijakso 17.-24.7.2019, konfirmaatio la 24.8. klo 10 Laajasalon kirkossa + muut tapaamiset. (1 tai 2 teologian opiskelijaa tai nuorisotyönohjaajaopiskelijaa)

Lummeniemen rippikoulu: leirijakso 22.-29.7.2019, konfirmaatio la 24.8. klo 13 Laajasalon kirkossa + muut tapaamiset. (1 teologian opiskelija tai nuorisotyönohjaajaopiskelija)

Kuggomin rippikoulu: leirijakso 29.7.-5.8.2019, konfirmaatio su 25.8. klo 13 Laajasalon kirkossa + muut tapaamiset. (1 teologian opiskelija tai nuorisotyönohjaajaopiskelija)

Roihuvuoren seurakunta on merellinen itä-helsinkiläinen seurakunta. Nuoriso- ja rippikoulutyössä on innokkaita nuoria, nuoria aikuisia sekä ohjaajia.

Etsimme ohjaajia, joilla on hengellinen näky seurakunnan nuorisotyöstä sekä kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa. Hakijan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Vapaamuotoinen hakemus (A4) otsikolla ”TYÖNTEKIJÄ RIPPIKOULUUN 2019” ja CV ti 20.11. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: essi.lyytinen@evl.fi

Haastattelut pidetään ti 27.11. klo 12-15. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista pe 30.11. mennessä.

Lisätietoja:

Roihuvuoren seurakunnan rippikoulupastori Essi Lyytinen, p. 0504152103, essi.lyytinen@evl.fi

http://www.laajaranta.fi