Avoimet työpaikat

Kesäteologiksi Heinolan seurakuntaan


Älä enää emmi, tule jo ensi kesäksi Heinolaan!
Heinolan seurakunta kaipaa riveihinsä kahta kesätyöntekijää kesäksi 2020 määräaikaiseen virkasuhteeseen.
KIRKOLLISEEN NUORISOTYÖHÖN OPISKELEVAA sosionomia (AMK) tai yhteisöpedagogia (AMK ) ajalle 27.5.- 11.8.2020
ja
TEOLOGIAN OPISKELIJAA ajalle 27.5.- 11.8.2020

Tehtäviin kuuluu pääasiassa rippikoulu-, nuoriso- ja yleistä seurakuntatyötä. Autamme sinua kesäasunnon löytämisessä. Hakemukset ma 18.11.2019 klo 12.00 mennessä osoitteella:
• Heinolan seurakunta / Sirkku Kovalainen, Lampikatu 16, 18100 Heinola tai sirkku.kovalainen@evl.fi
• Haastattelut pidetään ke 20.11. Nuortentila Arkki, Torikatu 5 18100 Heinola klo 16.00- 20.00. Haastatteluun kutsutaan erikseen.
Lisätietoja: Johtava nuorisotyönohjaaja Sirkku Kovalainen p. 050 595 8857 tai pastori Ville Malm p. 044 059 3415

 

Kampin kappelin tarvittaessa töihin kutsuttava suntio

Etsimme Kampin kappelin moniammatilliseen tiimiin tarvittaessa töihin kutsuttavaa suntiota. Kampin kappeli on auki arkisin 8-20 ja viikonloppuisin 10-18. Suntion työvuoro voi alkaa kuitenkin aamuvuorossa jo klo 6.00 ja päättyä iltavuorossa vasta 21.00. Suntion tehtäviin kuuluu kappelin siivoaminen sisältä ja tarvittaessa myös ulkoa, kävijöiden vastaanottaminen ja kappelin aulassa päivystäminen. Tuntipalkka on 10,84€/ tunti ja tähän päälle maksetaan ilta- ja viikonloppulisät.
Kampin kappelissa käy vuosittain yli 300 000 ihmistä ja vilkkaimpina päivinä yli 2000 ihmistä yhdessä päivässä. Suntion tehtävä ei ole antaa kappelilla sielunhoitoa tai psykososiaalista keskusteluapua, mutta sosiaalista pelisilmää ja herkkyyttä olisi hyvä löytyä ihmisten kohtaamisessa. Kampin kappelissa vierailee paljon turisteja sekä hiljentyjiä ja keskusteluavun etsijöitä.

Etsimme sinua joka:
– Viihdyt ihmisten parissa ja olet valmis kohtaamaan erilaisia urbaaneja ilmiöitä.
– Kunnioitat ja hyväksyt sen, että kappelin kävijöillä voi olla erilaisia etnisiä ja uskonnollisia taustoja ja mielipiteitä, lisäksi he voivat myös kuulua monenlaisiin vähemmistöihin.
– Osaat suomen kielen lisäksi vähintään englantia.
– Olet konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”Kampin kappelin suntio” sunnuntaihin 17.11. klo 16.00 mennessä Kampin kappelin vs. toiminnanjohtajalle Nanna Helaakoskelle, nanna.helaakoski@evl.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa Kampin kappelin suntiolta Arja Ahlforsilta arja.ahlfors@evl.fi tai 050 375 3866. Haastattelut pidetään 25. ja tarvittaessa 26.11. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella.

 

Kirkon työhön opiskeleva – tule kesätöihin Kouvolan seudulle!


KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ ETSII KESÄKSI 2020 kesäteologeja, kesänuorisotyönohjaajia, kesäkanttoreita ja leirimuusikoita paikallisseurakuntien tarpeisiin.

Kesätyöntekijä toimii pääasiassa leirityöntekijänä rippikoululeireillä ja seurakunnasta riippuen myös nuorisotyön viikkotoiminnassa. Tehtävät voivat sisältää sopimuksen mukaan muutakin seurakuntatyötä, esim. varhaisnuorisotyötä tai yleistä seurakuntatyötä. Tehtävään valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valituilta voidaan pyytää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaihin 1.12.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rippikoulu.kouvola@evl.fi.

Haastattelut pidetään Kouvolassa joko to 5.12. tai pe 13.12.2019, molempina päivinä klo 11-17 välisenä aikana.

Lisätietoja kesätöistä antavat Kouvolan seurakuntien rippikoulupapit:

Johanna Pesonen, 040 5130 615
Heidi Arponen, 044 4221 307
Tuuli Kotisalo, 040 8498 822
sekä kanttoreiden ja muusikoiden osalta Mari Lehtinen, 040 7797 933.
Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Kesätyöntekijä rippikoulu- ja kasvatustyöhön

Orimattilan seurakunta hakee virkasuhteista kesätyöntekijää rippikoulu- ja kasvatustyöhön kesälle 2020. Viranhoito alkaa kesäkuun alkupuolella ja kestää noin kaksi kuukautta. Tarkemmat ajankohdat sovitaan leirijaon mukaisesti.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat rippikoulut ja lastenleirit. Leirijaksojen lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen suunnittelupalavereihin, konfirmaatioihin ja rippikouluryhmien ennakkoviikonloppuihin kevään aikana. Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 302 (1783,66 €/kk). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vahvuudeksi katsotaan musiikillisuus ja säestystaito, esimerkiksi kitaralla tai pianolla.

Haemme tehtäviin teologeiksi, kirkkomuusikoiksi tai kirkon nuorisotyönohjaajiksi opiskelevia. Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Hakemuksesi ansioluetteloineen voit lähettää 4.12. klo 16.00 mennessä otsikolla ”Kesätyöhakemus” sähköpostitse osoitteeseen

Ilmoitus Oikotiellä: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/kesatyontekija-rippikoulu-ja-kasvatustyohon/1314337

Kesä Kemissä? Rippikoulut ovat rautaa? Tämä on sinun paikkasi!

Kemin seurakunta hakee KESÄTEOLOGIA määräaikaiseen virkasuhteeseen 25.5.–14.7.2020. Työ on pääsääntöisesti rippikoulutyötä. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t osoitteeseen kemin.seurakunta@evl.fi 29.11.2019 mennessä otsikolla ”Kesäteologi”. Mahdollisesta haastattelusta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä.

Linkki hakuilmoitukseen: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/kesateologi/1311276?utm_source=evl.fi&utm_campaign=ko&utm_medium=job-search&channelId=8

 

Kesäteologi Seinäjoen keskussairaalaan

Haemme kesäteologia Seinäjoen keskussairaalaan 3 kk ajaksi 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu toiminta somaattisilla ja psykiatrisilla osastoilla sekä osallistumista vuorollaan sielunhoidon varallaoloon. Toiminta edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sairaalapappien kesälomien aikana. Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen. Tiimissämme työskentelee neljä vakinaista viranhaltijaa.

Tutustu sairaalasielunhoidon toimintaympäristöön verkossa: http://www.epshp.fi/potilaat_ja_vierailijat/palvelut/sairaalapapit

Lähetä hakemuksesi, CV sekä mahdolliset liitteet yhtenä pdf-muotoisena asiakirjana 15.11. mennessä osoitteeseen artturi.kivineva@epshp.fi

Lisätietoja: johtava sairaalapastori Artturi Kivineva, puh. 050 411 4002, artturi.kivineva@epshp.fi

 

Maija Poppasen korvike lapsiperheeseen etsinnässä

Etsimme kodin- ja lastenhoitajaa avuksi ruuhkavuosien pyöritykseen. Perheessä on kolme alakouluikäistä lasta harrastuksineen sekä kaksi pientä villakoiraa. (Toinen vasta pentu.) Vanhemmat teologi/erityisopettaja & lääkiksen opettaja/lääkäri.

Sovitaan valitun henkilön kanssa työpäivät ja palkkaus. Osittain itsenäistä puuhailua opintojen lomassa myös päiväsaikaan, lastenhoito lähinnä ilta-aikaan. Ajokortti ja kyky ajaa satunnaisesti Helsingissä on plussaa.

Tämä voisi olla mahdollisuus joustavaan työhön opintojen ohessa myös pidemmäksi aikaa.

Ota yhteyttä johanna.nuorteva (at) iki.fi

 

Vapaaehtoistehtävä lastenkirkonohjaajana
Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsin Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä syksynä viisi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Paikkana on Pienten paikka Tikkurilan Koskikeskuksessa, Vernissakatu 4:ssä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

Lastenkirkonohjaajana saat koulutusta ja ohjausta tehtävään. Tilaamme sinulle myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version ja Päkän vinkit pienille ja suurille –liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä

Terkuin Maaret (maaret.hirvensalo@evl.fi)