Avoimet työpaikat

NAVI-ryhmä etsii osa-aikaista sihteeriä

“Nuorten mielipiteellä on merkitystä ja se on saatava kirkossa kuuluviin”. Tämän teeman edistämiseksi työskentelee Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI, oletko sinä toiminnan mahdollistava seuraava sihteerimme?

Etsimme nyt tapahtumatuotannosta ja fasilitoivasta työotteesta innostuvaa sihteeriä tukemaan vaikuttamisryhmämme toimintaa. NAVI-sihteerinä järjestät NAVIn tapaamisia, valmistelet aineistoja ja sparraat ryhmämme puheenjohtajistoa työskennellessämme kohti yhteisiä tavoitteita. Ryhmän laatii itselleen toimintasuunnitelman, jonka pohjalta jokainen vuosi rakentuu omanlaiseksi kokonaisuudeksi.

Onnistuessasi työssäsi olet työaikasi puitteissa vuoden loppuun tehnyt mm. seuraavia asioita:
– tukenut NAVI-ryhmän ensi vuoden toiminnansuunnitteluprosessia
– valmistellut ja organisoinut NAVI-ryhmän syksyn tapaamiset ja kokoontumiset majoitusten ja ruokailuiden osalta
– tuottanut ryhmän puheenjohtajiston kanssa kokousten materiaalit ja valmistellut työskentelyiden sisältöjen pohjatyöt
– hoitanut ryhmän sisäistä viestintää ja kokousmuistioiden kirjaamista
– huolehtinut kokouksessa sovittujen asioiden delegoinnista ja deadlineista ryhmän sisäisesti
– pitänyt yhteyttä ryhmän yhteistyöverkostojen kanssa
– hoitanut NAVI-ryhmän ulkoista viestintää (visuaalisesta osaamisesta plussaa)

Työkokonaisuutesi rakentuu siis tapaamisten ja viestinnän organisoinnista, toteutuksesta sekä ryhmän työskentelyn ja ideoinnin tukemisesta. Sihteerin työ on pääosin itsenäistä. NAVI-ryhmän kokoajana toimii Nuori kirkko ry, jonka puolelta työtäsi tukee esihenkilösi Tarja Liljendahl. NAVI-ryhmän syksyn ensimmäinen vetäytyminen järjestetään 30.8.-1.9., jota ennen järjestetään perehdytys nykyisin sihteerinä toimivan Mikan kanssa.

Sihteerin työ on osa-aikainen perhevapaan sijaisuus ajalla 15.8.2019-31.7.2020. Työnantajanasi on Nuori kirkko ry. Työpiste sijaitsee Nuoren kirkon Lauttasaaren toimistolla. Tehtävästä maksetaan 14,30 e/tunti ja työaika on 25-35 tuntia kuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoren kirkon nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, 0400 279 376, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi.
Lähetäthän hakemuksesi 9.6.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään torstaina illalla 13.6.2019. Laitathan päivämäärän kalenteriisi jo nyt. Mikäli kesäsi vie sinua juuri tuolloin seikkailuille, myös videoyhteys haastatteluun on mahdollinen.

Lisätietoja NAVIsta: http://www.naviryhma.fi/mika-navi/

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI toimii edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamismahdollisuuksia ev.lut. kirkon piirissä. NAVI on kirkko- ja puoluepoliittisesti sitoutumaton toimija. NAVI:n toiminta rakentuu eri hiippakuntien ja järjestöjen edustajista koostuvan NAVI-ryhmän ympärille. Ryhmän kokoajana toimii Nuori kirkko ry. Nuoren kirkon tarkoituksen on taata, että lapsilla ja nuorilla on hyvä olla osana kirkkoa ja yhteiskuntaa.


Kesäteologiksi Kuortaneelle

Hei teologian opiskelija,

Jäitkö vaille kesätöitä? Onko kesän suunnitelmat vielä auki?
Tule riparityöhön Kuortaneelle, urheiluopiston upeaan ympäristöön!

Etsimme parhaillaan Kuortaneen urheiluopiston urheiluripareille vetäjiksi vastuuntuntoisia, motivoituneita ja leirikokemusta omaavia teologian opiskelijoita.

Rippileireille palkataan kahdenlaisia kesäteologeja,
vastuuteologi sekä 2.teologi.

Leirin pituudesta sekä tehtävänkuvasta riippuen palkkaus on seuraavanlainen:

vastuuteologi
8vrk leiri 1040e + osapäiväraha + matkakorvaukset julkisten mukaan, 9vrk leiri 1170 e + osapäiväraha + matkakorvaukset julkisten mukaan

2.teologi
8vrk 880 e + osapäiväraha + matkakorvaukset julkisten mukaan,
9vrk 990 e + osapäiväraha + matkakorvaukset julkisten mukaan

Soita tai laita sähköpostia niin kerron mielelläni tarjoamastani kesätyöstä, työn tarkasta sisällöstä ja vastuun jakautumisesta lisää.

Työpaikat täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä, joten toimi nopeasti jos innostuit!

Terveisin vs.liikuntapappi Ida Hellemaa
Kuortaneen urheiluopisto/Kuortane OTC


Pyhäkoulunopettajaksi Paavalin seurakuntaan?

Haluaisitko opintojesi ohella arvokasta kokemusta uskontopedagogiikan käytöstä lasten kanssa? Tule palkkiotoimiseksi varhaiskasvattajaksi yhteen Helsingin edistyksellisimmistä seurakunnista- tule mukaan tiimiin ideoimaan ja toteuttamaan elämyksellisiä pyhäkouluja monikulttuurisella asuinalueella. Pyhäkoulutyössä on mahdollista hyödyntää uusinta tietoa ja menetelmiä mm. kristillisen varhaiskasvatuksen saralta.

Sinä hakijana voit olla esimerkiksi sosionomi-, sosionomi-diakoni-, lastentarhanopettaja- tai teologian opiskelija. Hakijalta toivomme ennen kaikkea motivoitunutta ja innostunutta asennetta lasten parissa toimimiseen sekä sitoutumista koko lukuvuoden ajaksi (syyskuu 2019-toukokuu 2020) kahteen-neljään sunnuntaihin kuukaudessa. Pyhäkoulunopettajan on oltava ev.lut.kirkon jäsen ja hänen on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) ).

Paavalin seurakunnassa toimii sunnuntaisin pyhäkoulu kahdessa eri paikassa: Pasilan asukastalolla (Topparikuja 2) klo 17–18 sekä Keulassa Arabianrannassa (Flooranaukio 1) klo 17–18.30. Pyhäkoulua voi ohjata oman toiveensa mukaan joko yksin tai pareittain. Pyhäkoulussa käy kerrallaan keskimäärin 5-10 lasta ja iältään he ovat noin 5-10-vuotaita. Koko vuoden aikana pyhäkoulussa käy noin 40 eri lasta. Pyhäkoulun ohjaamisesta maksetaan palkkio 10€/ h tai 15€/ 1,5h.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki ohjaajat! Pyhäkoulunohjaaminen on positiivinen asia myös CV:ssä, jos tavoittelee seurakunta- tai kasvatusalan töitä 

Lähetäthän hakemuksesi 31.5.2019 mennessä osoitteeseen: tuija.heinonen@evl.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Lastenohjaaja, pyhäkoulutyöstä vastaava Maija Raumanen p.050 345 8058 tai maija.raumanen@evl.fi
Varhaiskasvatustyönohjaaja Tuija Heinonen p. 050 380 4194 tai tuija.heinonen@evl.fi


Yhdessä lasten kanssa ihmetellään elämää

Kiinnostaako vapaaehtoistehtävä lasten parissa? Oletko alaa opiskeleva ja kaipaat työkokemusta? Tai onko tehtävä muuten vain mielenkiintoinen?

Pyhäkoulunopettajana toimiminen on hengellistä matkakumppanuutta, pienen hetken lapsen kanssa kulkemista ja elämän monenlaisten isojen ja pienempien kysymysten äärellä olemista. Se on leikkimistä ja ihmettelyä, se on rukousta ja laulua, se on naurua ja iloa. Tule mukaan kokeilemaan!

Pyhäkoulunopettajat haastatellaan, heille etsitään sopiva vapaaehtoistehtävä, he saavat koulutusta, perehdytystä ja ohjausta tehtäväänsä, materiaalia tehtävänsä tueksi, myös virkistystä. Pyhäkoulunopettajana toimiminen on palkaton vapaaehtoistehtävä. Tehtävässä toimimisesta saa työkemusta ja halutessaan työtodistuksen.

Mikäli kiinnostuit, voimme keskustella tehtävästä lisää.

Lisätietoja: maaret.hirvensalo@evl.fi


Keikkatyötä kouluikäisten lasten kerhoissa

Paavalin seurakunta järjestää tiloissaan iltapäiväkerhoja pienille koululaisille. Koululaisten iltapäiväkerhossa leikitään ja liikutaan, tehdään läksyjä ja syödään välipalaa. Kerhoryhmässä on kaksi ohjaajaa ja 25-30 lasta.

Kerhot kokoontuvat koulupäivinä klo 12-17 välisenä aikana. Kerhopaikkoja tarjotaan 1.-2.- luokkien ja erityisen tuen oppilaille. Kerhopisteet sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kummassakin kerhopisteessä kokoontuu yksi kerhoryhmä.

Tarvitsemme sijaisia vakituisten ohjaajiemme äkillisissä poissaoloissa. Työvuorot tulevat usein tietoon lyhyellä varoitusajalla.

Sijaisiltamme edellytämme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä lapsiystävällistä asennetta. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se on eduksi. Lisäksi sinun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työntekijän on esitettävä rikosrekisteriote. ( Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) )

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuija.heinonen@evl.fi , niin kutsumme sinut haastatteluun.

Lisätietoja: Tuija Heinonen, Paavalin srk.