Avoimet työpaikat


Haemme Suomen Lähetysseuran viestinnän ja varainhankinnan osastolle vakituiseen työsuhteeseen

ASSISTENTTIA

Viestinnän ja varainhankinnan osaston assistentin ydintehtävä on viestinnän ja varainhankinnan asiakaspalvelu. Lisäksi hän toimii osaston ja osastonjohtajan assistenttina. Olethan tarkka, joustava ja asenteesi on myönteinen.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella mahdollisimman pian tai viimeistään 11.10.2017 mennessä www.suomenlahetysseura.fi/rekry. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Iiris Kivimäki, sähköpostitse iiris.kivimaki@suomenlahetysseura.fi, p. +358 50 582 6396, johon voi jättää tekstarilla soittopyynnön takaisin.

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. www.suomenlahetysseura.fi