Kesätyöpaikat


Kesäteologiksi Vaasan vankilaan!

Ajankohta (touko)kesä-elokuu 2017.

 Edellytykset:
Kokemusta sielunhoidosta ja teologin tehtävistä seurakunnassa tai muussa yhteisössä. Kokemattomammalle mahdollisuus harjoittelupaikkaan toukokuun ajan – jos pystyy itse asian sopimaan yliopiston kanssa, ohjaus järjestyy vankilassa – tai tutustumisjakso toukokuun ajan ennen itsenäistä työskentelyä kesä-heinä-elokuu.
yhteydenotot:
vankilapappi Juha Haapaniemi
050 3891520
juha.haapaniemi@om.fi

 

 

 

Tervetuloa kesäteologiksi Kuusamoon!

Kesäteologin määräaikainen virka 29.5.–6.8.2017

Kuusamo on luontokaupunki Koillismaalla. Täällä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja monenlaiseen harrastamiseen esimerkiksi Rukan ympäristössä ja Oulangan kansallispuistossa. Kuusamoon pääsee suoralla lennolla Helsingistä tai linja-autolla Oulusta, Rovaniemeltä ja Kajaanista.

Kesäteologin työtehtäviin kuuluu rippi- ja lastenleirejä, koululaisten kesätoiminnan järjestämistä ja osallistumista kuusamolaiseen jumalanpalveluselämään.Viran kuukausipalkka on 1 746,79 e (vaativuusryhmä 302). Lisäksi leireiltä maksetaan leiripäivärahaa. Mahdolliset virkamatkoista johtuvat kulut korvataan. 6.8. jälkeen pidetään vielä palkalliset lomapäivät.

Kesäteologin tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Kesäteologi voi tarvittaessa majoittua seurakunnan omistamassa kalustetussa asunnossa Kuusamon keskustassa korvausta vastaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen marika.villikka@evl.fi. Hakuaika määräaikaiseen kesäteologin virkaan päättyy torstaina 23.2. klo 15. Haastattelut pidetään sähköisesti perjantaina 24.2. ja valinnasta ilmoitetaan saman päivän aikana.

Lisätietoja antaa kappalainen Marika Villikka 050 4334 724.

 

 

 

 

 

Kesäteologiksi Kouvolaan tai Anjalankoskelle!
Kouvolan ja Anjalankosken seurakunnat tarjoavat töitä vielä kahdelle teologiopiskelijalle kesäksi 2017.
Kaksi kuukautta kestävään työsuhteeseen etsitään seurakuntaharjoittelun suorittaneita teologiopiskelijoita, jotka ovat valmiita tekemään sekä yleistä seurakuntatyötä että leirityötä rippikoululaisten ja varhaisnuorten kanssa. Työhön järjestetään perehdytys.

Työssä eduksi on, jos työntekijällä on käytössään oma auto.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan kesäksi Kouvolan alueelle, ota pikaisesti yhteyttä joko Anjalankosken seurakunnan kappalainen Johanna Pesoseen, puh. 040 513 0615 tai Kouvolan seurakunnan seurakuntapastori Katikeesia Hertsiin, puh. 040 849 8822.
Haastattelut järjestetään to 9.2. klo 11-15 välisenä aikana Kouvolan seurakuntakeskuksessa osoitteessa Hovioikeudenkatu 8, Kouvola.

 

http://www.kouvolanseurakunnat.fi/