Tietoa yhdistyksestä

Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys TYT on Helsingin yliopiston teologian opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1853, ja se on vanhin yliopiston piirissä toimivista aine- ja tiedekuntajärjestöistä. TYT valvoo jäsentensä etuja opinto- ja työllisyysasioissa, järjestää monipuolista toimintaa ja tapahtumia ja kustantaa kulttuurilehti Kyyhkystä.

Yhdistyksen sääntöihin voi tutustua tästä.

TYT:n jäseneksi voi liittyä jokainen teologian opiskelija. Jäsenenä pääset nauttimaan yhdistyksen tarjoamista eduista: lukemattomista tapahtumista sekä lukuisista kirjoista, joita toimistolla myydään edulliseen jäsenhintaan. Jäsenyys on voimassa 10 vuotta. Tämän jälkeen jäsenys on uusittava.

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksu on vuonna 2018 30 euroa ja kattaa koko opiskeluajan. Maksu TYT:n tilille FI08 1009 3000 2164 92. Laita viitenumeroksi 70001 ja jätä viestikohta tyhjäksi. Tuo maksukuitti toimistoon sen aukioloaikoina ja täytä toimistossa lomake liittymisestäsi. Saat opiskelijakorttiisi tarran merkiksi jäsenyydestäsi. Jäsenmaksun voit maksaa myös käteisellä tai korttimaksulla toimiston aukioloaikoina.

TEOLOGIAN YLIOPPILAIDEN TIEDEKUNTAYHDISTYS

Sisäänkäynti:

Vuorikatu 3
00100 Helsinki

Postiosoite:
PL 4 (Vuorikatu 3)
00014 Helsingin yliopisto

Yhdistyksen toimisto on avoinna lukukausien aikana perjantaisin klo 11-15. Voit tarvittaessa sopia myös muun ajan toimistoasioinnillesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen hallitus(at)tyt.fi.

Ota yhteyttä: hallitus(at)tyt.fi
jäsenistölle välitettävät viestit osoitteeseen: tiedotus(at)tyt.fi

Yhdistyksen häirintäyhdyshenkilöt ovat Satu Himanen ja Lauri Telkki. Häirintäyhdyshenkilöihin voi olla yhteydessä suoraan sähköpostitse tai  lomakkeen kautta. Klikkaa itsesi tästä häirintäyhdyshenkilöiden yhteystietoihin.

Jos olet kokenut häirintää yhdistyksen tapahtumassa tai yhdistyksen jäsenen toimesta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Häirintäyhdyshenkilön kanssa voit puhua täysin luottamuksellisesti.