Tietoa yhdistyksestä

Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys TYT on Helsingin yliopiston teologian opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1853, ja se on vanhin yliopiston piirissä toimivista aine- ja tiedekuntajärjestöistä. TYT:n syntymäpäivää vietetään 6. helmikuuta. TYT valvoo jäsentensä etuja opinto- ja työllisyysasioissa, järjestää monipuolista toimintaa ja tapahtumia ja kustantaa kulttuurilehti Kyyhkystä.

Yhdistyksen sääntöihin voi tutustua tästä.

TYT:n jäseneksi voi liittyä jokainen teologian opiskelija. Jäsenenä pääset nauttimaan yhdistyksen tarjoamista eduista: lukemattomista tapahtumista ja jäsenhintaisista tuotteista. Jäsenyys on voimassa 10 vuotta tai valmistumiseen asti. Tämän jälkeen jäsenys on uusittava.

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksu on 30 euroa ja kattaa koko opiskeluajan. Jäseneksi voi liittyä Kide.Appin kautta tästä linkistä:
https://kide.app/memberships/16265098-1ad8-4960-a58c-bb12777bb7ce

TEOLOGIAN YLIOPPILAIDEN TIEDEKUNTAYHDISTYS

Sisäänkäynti:

Fabianinkatu 33
00170 Helsinki

Postiosoite:
Fabianinkatu 33, PL 3
00170 Helsingin yliopisto

Yhdistyksen toimisto on avoinna lukukausien aikana perjantaisin klo 12-15. Voit tarvittaessa sopia myös muun ajan toimistoasioinnillesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen hallinto(at)tyt.fi.

Ota yhteyttä: hallitus(at)tyt.fi