TYT:ssä toimii lukuisia eri asiohin vihkiytyneitä kerhoja. Ne järjestävät erilaista ohjelmaa excursioista iltamiin ja kirjallisuuspiireistä sitseihin. Tällä sivulla kerhot esittäytyvät ja kertovat, kuinka pääset mukaan niiden toimintaan.

Jos huomaat, että TYT:lta puuttuu jokin sellainen kerho, joka ehdottomasti pitäisi olla olemassa, perusta sellainen itse ilmoittamalla asiasta TYT:n hallitukselle osoitteeseen hallitus@tyt.fi. Kerhojen perustamisesta päätetään hallituksen kokouksessa.

Sateenkaarevat teologit

Sateenkaarevien teologien kerho on marraskuussa 2021 perustettu ja TYT:n seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnattu kerho, jonka tarkoitus on tuoda sateenkaarevat jäsenet yhteen. Kerho järjestää erilaista toimintaa aina hengailuilloista leffojen katsomiseen ja sateenkaarimessuissa vierailusta museo- ja taidenäyttelykäynteihin – ja vaikka mihin muuhun. Tärkeintä toiminnassa on turvallisen tilan luominen ja sen korostaminen, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Kerho järjestää sekä vakaumuksellista että vakaumuksetonta toimintaa jäsenten toiveiden mukaan.

Sateenkaarevien teologien kerhon pääsee mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen sateenkaarevat.teologit@gmail.com, jonka kautta pääsee Sateenkaarevien sähköpostilistalle.

Instagramissa kannattaa myös laittaa seurantaan @sateenkaarevatteologit.

Baabelin tornitus

Toiminnan tarkoituksena on tarjota mukava ja lämmin yhteisö kaikille teologeille, jonka sisällä on mahdollista harjoitella ja harrastaa shakinpeluuta. Toiminta alkoi joulukuussa 2018, ja vapaamuotoisia pelitapaamisia on järjestetty keskimäärin noin kerran kahdessa viikossa.

Kerho saanut jatkuvasti lisää jäseniä, ja kerhon jäsenten taso vaihtelee aloittelijoista aina aktiivisiin kilpatason pelaajiin. Vapaamuotoisten pelitapaamisten lisäksi kerho järjesti 26.11.2019 shakkiturnauksen kaikille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Suunnitelmissa on järjestää vuonna 2020 viikottaisia peli-iltoja, turnauksia ja erikoispelejä (esimerkiksi 4-pelaajan shakkia ja bughouse- pelejä).

Toisin sanoen: sama toiminta jatkuu. Vuonna 2020 myös tarkoituksena hakea Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan järjestöksi, joka mahdollistaisi toiminnan laajentamisen, mutta toistaiseksi kerho jatkaa teologisen omana shakkikerhona.

Juoksuklubi Apostolinkyyti

Juoksuklubi Apostolinkyyti on Helsingin yliopiston teologian opiskelijoille suunnattu yhteisö, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki juoksusta kiinnostuneet opiskelijat tiedekunnasta riippumatta.

Juoksuklubi Apostolinkyyti on perustettu vuonna 2024 ja se toimii Teologian Ylioppilaiden
Tiedekuntayhdistyksen alaisuudessa.

Kerhon toiminta:
Yhteislenkit: Järjestämme säännöllisiä yhteislenkkejä Helsingin seudulla. Lisäksi otamme osaa erilaisiin juoksutapahtumiin.
Whatsapp- ja Strava-ryhmät: Kerholla on omat Whatsapp- ja Strava-ryhmät, joissa
jäsenet voivat keskustella juoksuun liittyvistä asioista, jakaa kokemuksia ja sopia lenkkiseuraa.
Vaikuta: Toiminta keskittyy tällä hetkellä maantiejuoksuun, mutta tulevaisuudessa voimme laajentaa toimintaa myös muihin juoksumuotoihin, kuten polkujuoksuun. Kerhon on tarkoitus olla jäsenistönsä näköinen, ja aktiivisille kerholaisille jaetaan mielellään vastuuta.
Tapahtumat: Kerho järjestää myös satunnaisia juoksuun liittyviä virkistystapahtumia.

Linkkejä:
Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/HcuPHW4xyn71uV1JW4z9tb
Strava: https://strava.app.link/hvcD8fMHUHb
Instagram:
https://www.instagram.com/juoksuklubiapostolinkyyti?igsh=MW8yb2g5ZGIyMDAxbQ==