Avoimet työpaikat

Limingan seurakunta hakee nuorisotyön kesätyöntekijää

Limingan seurakunta hakee nuorisotyön kesätyöntekijää leirityöhön ajalle 1.6.–3.8.2023. Työtehtäviin kuuluu kahden varhaisnuorten leirin ja kahden rippileirin suunnittelu ja toteutus osana työntekijäporukkaa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat rippikoulujen konfirmaatiot sekä muita mahdollisia nuoriso- ja varhaisnuorisotyön tapahtumia.

Edellytämme hakijalta omatoimisuutta, yhteistyötaitoja, sekä kykyä ottaa vastuuta leirin toteuttamisesta ja oppitunneista. Hakemuksissa katsotaan eduksi kirkon nuorisotyöntekijän opinnot, jotka ovat suoritettu tai loppuvaiheessa sekä kokemus leiri- ja rippikoulutyöstä. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostiin rippikoulutyön teologille Eeva Mertaniemelle (eeva.mertaniemi@evl.fi) 31.1.2023 mennessä.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen.

Leirien ajankohdat ovat:

Rippikoululeiri 7.-13.6. konfirmaatio 18.6.
Rippikoululeiri 26.6.-2.7. konfirmaatio 9.7.
Varhaisnuorten leirit 24.-26.7. ja 26.-29.7.

Lisätietoja työnkuvasta voit kysyä nuorityönohjaaja Julia Tyynelältä (044 752 1236)

Lastenkirkonohjaajan vapaaehtoistehtävä


Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?
Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?
Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?
Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Haemme Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkko on kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkko kokoontuu Tikkurilan kirkon Pienten paikassa, Asematie 12 a.

Lastenkirkot ovat tulleet pyhäkoulujen tilalle. Lastenkirkossa on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa. Lastenkirkonohjaaja voi halutessaan toimia myös Pienten paikan päivystäjänä oman lastenkirkkokerran jälkeen. Pienten paikan ovet ovat auki kirkon aukioloaikoina ja perheillä on mahdollisuus leikkiin ja yhdessäoloon toisten lasten ja perheiden kanssa myös lastenkirkon jälkeen.

Lastenkirkonohjaajan vapaaehtoistehtävästä ei makseta palkkaa, mutta tarjoamme sinulle koulutusta ja ohjausta tehtävään. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Halutessasi saat työtodistuksen tehtävästä.
Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä


Varhaiskasvatussihteeri Maaret Hirvensalo
0505722811
maaret.hirvensalo@evl.fi

Seurakuntatyöhön kesäiseen taidekaupunkiin!

Mänttä-Vilppulan seurakunnan kasvatustyö etsii kirkon alaa opiskelevaa tai valmistunutta kausitöihin. Etsimme yhtä kausityöntekijää työsuhteeseen ajalle 1.6.-23.7.2023. Työhön kuuluu rippikoulua ja lastenleirejä sekä mahdollisuuksien mukaan muutakin seurakuntatyötä.

Pitäisikö sinun hakea? Jos olet opiskeleva tai jo valmis teologi, kirkon nuorisotyönohjaaja tai kanttori sekä haluat olla mukana toteuttamasta parasta lasten ja nuorten leirikesää – niin kyllä pitäisi! Erityisesti arvostamme kykyä säestää yhteislaulua sekä kokemusta seurakunnan leireistä.

Tehtävissäsi opetat rippikoulussa, organisoit leirin kulkua ja ennen kaikkea olet turvallinen aikuinen leiriläisille. Varma ja valmis kaikkeen ei tarvitse olla, sillä kasvatuksen tiimimme ja työnantajasi tukevat sinua koko matkan ajan.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen palkkaluokka 501 valmistuneille ja opiskeleville hinnoitteluryhmän N10 mukainen opintojen vaiheesta riippuen. Oman auton käyttö on toivottavaa, muttei kynnyskysymys. Mahdollinen osallistuminen leirien suunnitteluun ennen työsuhteen alkua korvataan.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä työ- ja opintohistoriastasi. Liitä mukaan myös CV. Hakemukset tulee toimittaa Ville ”Lexa” Lehonmaalle 5.1.2023 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse. Haastatteluita pidetään Mäntässä tai etänä 18.1. ja 19.1. ja niihin kutsuttaville ilmoitetaan edeltävällä viikolla. 

Tähän asti luettuasi kuvittelet varmasti jo itseäsi töissä Pirkanmaan helmessä Mänttä-Vilppulassa. Jos sinulla kuitenkin herää kysyttävää ota arkailematta yhteyttä: 

Ville ”Lexa” Lehonmaa, kasvatuksen pastori – ville.lehonmaa@evl.fi – 044 750 3605.
Saila Munukka, kirkkoherra – saila.munukka@evl.fi – 044 750 3601