Avoimet työpaikat

Kausityöntekijäksi Vihdin seurakuntaan

We want you!

Vihdin seurakunnassa on tarjolla kausityöntekijän paikka 2kk:n työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu kaksi rippikoulua, nuorisotyön viikkotoiminnan järjestämistä kesällä sekä sosiaalisessa mediassa toimimista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua muuhun seurakunnan kesä ajan toimintaan pitämällä esimerkiksi hartauksia, avustamalla messuissa tai osallistumalla retkille.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kokemusta rippikoulu- ja nuorisotyöstä sekä kykyä tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa.

Maksamme kirkon sopimusten mukaista palkkaa. Hae paikkaa pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lähetä hakemus osoitteeseen jari-pekka.jarvinen(at)evl.fi.

Teologiksi sporttiriparille

Fini leirit ja turnaukset Oy järjestää tänä vuonna yhdessä seurakuntien kanssa 13 sporttiriparia, joista kolmelle avautui teologin paikka. Teologina vastaat rippikoulun opetuksesta ja hartauselämästä yhdessä kanttorin kanssa. Lajivalmentajat vastaavat muusta ohjelmasta.

Teologin paikkoja on vapaana vielä seuraavilla leireillä: Piispala (tutustumisjakso 7.-9.5. ja kesäjakso 7.-13.6.) ja kaksi paikkaa Kisakalliossa (tutustumisjakso 21.-23.5. ja kesäjakso 5.-11.7.). Tutustumisjaksot toteutetaan, mikäli korona ei niitä estä.

Palkkio : 1000 euroa / leiri + matkakorvaukset (ei päivärahoja). Lisäksi saat vaatepaketin ja täyden ylläpidon upeissa puitteissa (kaikki urheiluopistojen liikuntamahdollisuudet käytettävissäsi). Pääset tapaamaan eri lajien urheilijoita ja valmentajia!

Tehtävä ei edellytä sinulta urheilun harrastamista, mutta kykyä toimia tavanomaisesta poikkeavassa rippikouluympäristössä, itsenäistä ja joustavaa työotetta. Virheitäkin saa tehdä.

Täytämme tehtävät mahdollisimman pian, viimeistään 23.4. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla: sami.lahtinen(at)sportfini.fi.

Sairaalapapin lomasijainen

Kokkolassa, Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tarjolla sairaalapappien kesälomasijaisen paikka ajalle 7.6.-15.8.2021 (työpäivistä voidaan myös tarkemmin neuvotella).

Työ on lähinnä potilaiden, omaisten ja henkilökunnan tukemista: keskustelua, hartauksia, rukoushetkiä, ryhmiä, saattohartauksia. Sairaalassa on osastoja synnytyksestä saattohoitoon ja ortopediasta psykiatriseen hoitoon. Työtoverina on toinen sairaalapappi. Työajaton työ, määräaikainen virkasuhde, palkkaus lähtökohtaisesti vaativuusryhmän 602 mukaan (- 15%/työkokemus huomioiden).

Ota yhteyttä pian. Johtava sairaalapastori Matti Aho veli-matti.aho(at)evl.fi