Avoimet työpaikat

Opettajaksi kansainväliseen rippikouluun 18.-27.7.2021?

Oletko lämminhenkinen, rempseä, reilusti kansainvälinen ja vailla kesätyöpaikkaa? Koe keskikesän rippikouluhuuma erilaisella tavalla ja kasvata osaamistasi uusiin mittoihin.

Haemme yhtä opettajaa kansainvälisen rippikoulun KV74-ryhmään, jonka leirijakso pidetään 18.-27.7.2021 Partaharjun leirikeskuksessa Pieksämäellä.

Rippikoulunopettajana toimit osana opettajatiimiä, johon kuuluu lisäksesi pappi, muusikko ja 4-6 muuta rippikoulun opettajaa. Leirille osallistuu noin 80 nuorta ja opetus tapahtuu kolmessa ryhmässä, jolla kullakin on erityinen ryhmävastaava. Rippikouluopettajana tehtäviisi kuuluu mm. 1,5-2 h opetustuokioiden suunnittelu ja vetäminen, toimit vuorollasi päivän vastaavana eli opettajien äänitorvena ja vuorollasi olet vastuussa isosten tiimin ohjaamisesta yhdessä apuopettajien kanssa. Ryhmähetkien ulkopuolella rippileirillä päästään nauttimaan suuren ryhmän moninaisuudesta ja ilosta. Rippikoululeiri huipentuu leirin lopuksi järjestettävään suureen konfirmaatiojuhlaan.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta rippikoulu- ja/tai nuorisotyöstä. Työn luonteesta johtuen toivomme, että kuulut Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Opetuskielinä leirillä on englanti ja suomi.

Mikäli pelastushistoria irtoaa sinulta molemmilla kielillä, laita hakemus pikimiten tulemaan osoitteeseen rekrytointi@lastenjanuortenkeskus.fi. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Etäyhteydellä toteutettavat haastattelut järjestetään sitä mukaan, kun hyviä hakemuksia saapuu. Haastattelu kestää n. 30 minuuttia.

Tehtävästä maksettava kokonaiskorvaus on 1544,29 euroa.

Lisätietoa kansainvälisistä rippikouluista antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.