Avoimet työpaikat

Pyhäkoulun opettajia haetaan Paavalin seurakuntaan

Pyhäkoulun opettajaksi Paavalin seurakuntaan?

Haluaisitko opintojesi ohella arvokasta kokemusta uskontopedagogiikan käytöstä lasten kanssa? Tule palkkiotoimiseksi kerhonohjaajaksi yhteen Helsingin edistyksellisimmistä seurakunnista- tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan elämyksellisiä pyhäkouluja. Pyhäkoulutyössä on mahdollista hyödyntää uusinta tietoa ja menetelmiä mm. kristillisen varhaiskasvatuksen saralta.

Sinä hakijana voit olla esimerkiksi sosionomi-, sosionomi-diakoni-, lastentarhanopettaja- tai teologian opiskelija. Hakijalta toivomme ennen kaikkea motivoitunutta ja innostunutta asennetta lasten parissa toimimiseen sekä sitoutumista koko lukuvuoden ajaksi (syyskuu 2022-toukokuu 2023) kahteen-neljään kertaan kuukaudessa (mahdollisesti keskiviikko). Pyhäkoulunopettajan on oltava ev.lut.kirkon jäsen ja hänen on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Paavalin seurakunnassa toimii tällä hetkellä pyhäkoulu Paavalin kirkolla keskiviikkoisin klo 17.45-18.45. Pyhäkoulua ohjataan pareittain. Pyhäkoulussa käy kerrallaan keskimäärin 6 lasta ja iältään he ovat noin 3-7 -vuotaita. Pyhäkoulun ohjaamisesta maksetaan palkkio 10€/ h tai 15€/ 1,5h.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki ohjaajat! Pyhäkoulunohjaaminen on positiivinen asia myös CV:ssä, jos tavoittelee seurakunta- tai kasvatusalan töitä 

Lähetäthän hakemuksesi 2.5.2022 mennessä osoitteeseen: tuija.heinonen(at)evl.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Varhaiskasvatustyönohjaaja Tuija Heinonen p. 050 380 4194 tai tuija.heinonen(at)evl.fi
Lastenohjaaja Vilma Merta, p. 050 380 4148 tai vilma.merta(at)evl.fi

Kesäteologi ja viransijaisuus

Seinäjoen keskussairaalaan 3 kk ajaksi (1.6.-31.8.2022) ja lisäksi viransijaiseksi 1.-30.9.2022. Tehtävä avattiin uudelleen hakuun peruutusten vuoksi. Työhön kuuluu sairaalasielunhoitajana toimiminen keskussairaalan somaattisilla ja psykiatrisilla osastoilla sekä osallistumista vuorollaan sairaalasielunhoidon varallaoloon (noin 7-10 vrk/kk). Työ sisältää mm. sielunhoitokeskusteluita, kriisityötä, hartauksia ja jumalanpalveluksia. Toiminta edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sairaalateologien vuosilomien aikana. Toivomme hakijalta riittävää määrää opintoja ja soveltuvuutta sielunhoitotyöhön, harjoittelukokemus luetaan eduksi. Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen.

E-P:n sairaalasielunhoidossa Seinäjoen keskussairaalassa työskentelee neljä sairaalapappia. Tutustu sairaalasielunhoitoon  ja sen toimintaympäristöön verkossa: http://www.epshp.fi/potilaat_ja_vierailijat/palvelut/sairaalapapit
https://www.seinajoenseurakunta.fi/sairaalasielunhoito

Lähetä hakemuksesi ja CV (miel. yhtenä tiedostona) ma 28.3. klo 12.00 mennessä osoitteeseen artturi.kivineva(at)epshp.fi. Haastattelut järjestetään ti 29.3. klo 9.00 alkaen Teamsilla.

Lisätietoja: johtava sairaalapastori Artturi Kivineva, puh. 050 411 4002, artturi.kivineva(at)epshp.fi

Kesäteologiksi Hattulan seurakuntaan

Hattulan seurakunta hakee kahta kesätyöntekijää 1.6.-31.7.2022 ja 6.6.2022-7.8.2022 välisille ajoille.

Kesätyöntekijän tehtävä sisältää leirityötä rippikouluissa konfirmaatioineen sekä lastenleireillä. Näiden lisäksi tehtävään kuuluu yleistä seurakuntatyötä tarpeen mukaan, esim. avustamista jumalanpalveluksissa ja hartaushetkien pitämistä.

Edellytämme hakijalta erityisesti valmiutta toimia rippikouluikäisten nuorten kanssa. Kokemus leirityöstä ja kirkon nuorisotyön tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valitulta odotetaan itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Palkkaus kirkon virkaehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla aleksi.riikonen(at)evl.fi 23.3.2022 mennessä.

Haastattelut pidetään 30.3.2022 Hattulan seurakuntatalossa (Parolantie 45, 13720 Parola). Kutsut haastateltaville lähetetään viikolla 12.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntapastori Aleksi Riikonen p. 040 8277 635

Kausiteologi kahdelle riparille Munkkiniemen seurakuntaan

Munkkiniemen seurakunta on pieni, mutta innovatiivinen ja vireä kaupunkiseurakunta Helsingin länsilaidalla. Haemme kausiteologia kahdelle riparille (leirijaksot 11.-18.7.2022 ja 25.7.-1.8.2022). Työtehtäviin kuuluu rippikoulujen suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä rippikoulutiimin kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu rippikoulun teemapäiviä ja valmisteluita kevään aikana sekä konfirmaatiot syksyllä.

Munkkiniemen seurakunnassa rippikoulutyötä tehdään suurella sydämellä ja sitoutuneesti. Edellytämme hakijalta yhteistyötaitoja, osallistumista kokonaisvaltaisesti rippikouluarkeen sekä sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsomme kokemuksen leiri- ja kasvatustyöstä, säestystaidon sekä RKS 2017: n tuntemisen.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaan, vaativuusryhmä 302, 303 tai opintojen vaiheesta riippuen.

Tehtävää haetaan vapaalla hakemuksella ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä. Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla rippikoulupastori Riikka Kuusisalolle: riikka.kuusisalo(at)evl.fi, puh. 050 569 9302.

Teologi hevosriparille

Haemme hevosriparille teologian opiskelijaa, jonka vastuulla on lähinnä oppituntien pitämistä sekä leirin muuta valvonta- ja vetovastuuta. Hevosharrastuksesta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Seurakunnan pappi, nuorisotyönohjaaja ja kanttori käyvät pitämässä osan tunneista. Lisäksi leirillä on omat ohjaajat hevosleiritoiminnalle sekä isoset. Leiri pidetään 9.-18.6.2022 Alavudella Riiho Ranchin tiloissa.

Teologille maksetaan virkaehtosopimuksen mukainen palkka. Palkka määräytyy hinnoitteluryhmä N10 mukaisesti, jossa huomioidaan opiskeluvuodet ja aikaisempi kokemus. Lisäksi maksetaan leiripäivärahat.

Odotamme aikaisempaa kokemusta oppituntien pitämisestä sekä leirityöstä.

Kysy rohkeasti lisää. Ilmoittautumisia pyydetään viimeistään 28.3. klo 15.00 mennessä. Yhteystiedot: Jussi Peräaho, kirkkoherra, Alavuden seurakunta, jussi.peraaho(at)evl.fi tai 040-7104042

Vapaaehtoistehtävä Tikkurilan seurakunnassa

LASTENKIRKONOHJAAJAN VAPAAEHTOISTEHTÄVÄ
Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?
Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?
Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?
Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Haemme Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat koronarajoitusten puitteissa Tikkurilan kirkon Pienten paikassa tai väljemmin Toivon ja Rakkauden kerhotiloissa, Asematie 12a:ssa.

Lastenkirkot ovat tulleet pyhäkoulujen tilalle. Lastenkirkossa on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa. Lastenkirkonohjaaja voi halutessaan toimia myös Pienten paikan päivystäjänä oman lastenkirkkokerran jälkeen. Ajatuksena on pitää Pienten paikan ovia auki ja tarjota perheille mahdollisuus leikkiin ja yhdessäoloon toisten lasten ja perheiden kanssa. Toiminnassa seuraamme ajankohtaisia koronarajoituksia.

Lastenkirkonohjaajana toimiessasi tarjoamme sinulle koulutusta ja ohjausta tehtävään. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja. Myös virkistystä on luvassa.
Halutessasi saat työtodistuksen tehtävästä.
Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä

Terkuin Maaret

Lisätietoja
Maaret Hirvensalo
varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
p 050 572 2811
maaret.hirvensalo(at)evl.fi

Teologiksi sporttiriparille!

Teologiksi sporttiriparille!
Kiinnostaako teologin hommat nuorten urheilijoiden parissa? Oletko valmis tehtävään, jossa on paljon vapautta ja vastuuta?

Sporttiriparien suosio kasvaa vuodesta toiseen ja siksi etsimme uusia ripariopettajia vielä kahdelle kesäviikolle (Piispala 6.-12.6.22 ja Pajulahti / Eerikkilä 18.-24.7.22).

Teologina vastaat rippikoulun oppitunneista ja hartauksista sekä Whatsapp-ryhmässä kevään aikana toteutettavista pienistä etätehtävistä. Sportfinin henkilökunta vastaa muusta rippikouluelämästä (lajivalmennus, jne.). Tukenasi tehtävässäsi on kanttori, leiri-isäntä, lajivalmentajat ja sporttiriparien vastuupappi.

Palkkio / leiri (6 yötä) on 1000e + matkakulut. Lisäksi saat vaatepaketin, täyden ylläpidon ja harrastusmahdollisuudet urheiluopiston upeissa puitteissa.

Jos tämä  tehtävä on sinua varten, lähetä meille sähköpostilla (sami.lahtinen(at)sportfini.fi) vapaamuotoinen hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Täytämme jäljellä olevat teologin paikat sitä mukaa kuin sopivia tyyppejä löytyy.

Tuntisuntioksi Vartiokylän seurakuntaan.

Tuntisuntioksi Vartiokylän seurakuntaan. Puotilan kappeli ja Vartiokylän kirkko ovat kirkkojamme. Puotilan kappeli on toimituspainotteinen kirkko (vuosittain n. 200 kirkollista toimitusta). Vartiokylän kirkko on seurakunnan pääkirkko.

Haussa on henkilö, joka pystyisi tarvittaessa myös työskentelemään viikollakin, sekä tulevana kesänä toimimaan kesälomasijaisena.

Pääsääntöisesti työajat tulevat olemaan viikonloppuina, mutta joskus on tarvetta myös viikollakin.

Lisätietoja antaa.
Pääsuntio Pekka Voutilainen puh. 0923406403

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen. pekka.voutilainen(at)evl.fi

Töihin Kuortaneen Urheiluopiston urheiluripareille kesällä 2022

Etsimme kesäteologeja Suomen suurimpaan ja lajivalikoimaltaan rikkaimpaan urheiluriparikesään!

Leireillämme toimii useampi teologi, isosten iso, yövalvoja, isosia ja lajivalmentajat. Hakijoissa tärkeintä on kiinnostus ja into riparityötä kohtaan sekä liikunnallisuus. Riparinuoret ovat urheilijoita ja he tulevat Kuortaneelle ympäri Suomea.

Liikuntapappi on riparityön esimies ja osallistuu leirin opetukseen sekä konfirmoi leirit yhdessä kesäteologien kanssa.

Riparien ajankohdat löytyvät nettisivuiltamme kuortane.com
Voit hakea myös useammalle leirille! Heinäkuuksi on tarkoitus palkata myös kuukausipalkkainen ”liikuntapapin oikea käsi”. Tästä lisätietoja puhelimitse.

Sinä ripareista ja liikkumisesta tykkäävä opiskelija – odotan yhteydenottoasi!

Epsu Helle-Lahti
liikuntapappi
liikuntapappi(at)kuortane.com
045 23 86 020

Islamin uskonnon opettaja Lumon lukioon, Vantaa

Etsimme Lumon lukioon Vantaan Korsoon osa-aikaista islamin opettajaa määräaikaisesti.

Tarve olisi seuraanvanlainen:

3. periodi 1.12.-8.2: 2x UI1
4. periodi 9.2.-8.4.: 1x UI2
5. periodi 11.4.-2.6.: 2x UI2

Lumon lukio sijaitsee kätevästi K-junan varrella Korsossa. Tukena avuliaita UE-maikkoja. Toivomme islamin oppiaineen sisältöjen hallintaa sekä pedagogisia opintoja / kokemusta. Tosiaan valmis opettaja ei tarvitse välttämättä olla.

Lisätietoja rehtori Marianna Sydänmaanlakka m.sydanmaanlakka(at)vantaa.fi 050-3124447 / apulaisrehtori Marko Nevalainen 040-6190874