Avoimet työpaikat

 

Sairaalapapin lomasijainen

Kokkolassa, Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tarjolla sairaalapappien kesälomasijaisen paikka ajalle 7.6.-15.8.2021 (työpäivistä voidaan myös tarkemmin neuvotella).

Työ on lähinnä potilaiden, omaisten ja henkilökunnan tukemista: keskustelua, hartauksia, rukoushetkiä, ryhmiä, saattohartauksia. Sairaalassa on osastoja synnytyksestä saattohoitoon ja ortopediasta psykiatriseen hoitoon. Työtoverina on toinen sairaalapappi. Työajaton työ, määräaikainen virkasuhde, palkkaus lähtökohtaisesti vaativuusryhmän 602 mukaan (- 15%/työkokemus huomioiden).

Ota yhteyttä pian. Johtava sairaalapastori Matti Aho veli-matti.aho(at)evl.fi

Kesätyöntekijä Alavuden seurakuntaan

Alavuden seurakunta hakee KESÄTYÖNTEKIJÄKSI
kirkon nuorisotyönohjaajaopiskelijaa tai teologian opiskelijaa ajalle 1.6.-8.8.2021.

Työtehtävät muodostuvat pääasiassa rippikoulutyöstä sekä jossain määrin muusta seurakuntatyöstä. Kesäkuussa on opetusta päiväriparilla ja heinäkuussa on kaksi rippileiriä. Kesätyöntekijä osallistuu ripareilla oppituntien pitämiseen sekä muuhun leirityöhön.   

Nuorisotyönohjaaja- tai teologian opiskelijan palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirvestes:n mukaisesti.  Palkkaus kokemuksen mukaisesti (1237,16-1897,40€).

Tehtävään on kelpoinen vain ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen, joka opiskelee teologian maisteriksi tai kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Toivomme kokemusta leirityöstä ja innostusta seurakuntatyöhön vireässä Alavuden seurakunnassa. Seurakunnalla on mahdollisuus järjestää tilapäisasumiseen edullinen asunto.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t lähetetään sähköpostitse kirkkoherra Jussi Peräaholle osoitteeseen jussi.peraaho(at)evl.fi 19.3.2021 klo 14.00 mennessä. Lisätietoja Jussi Peräaho, 040-7104042. Haastattelut järjestetään viikolla 12.

 

Kesäteologiksi Kuortaneen urheiluopistolle

Kuortaneen urheiluopisto hakee kesäteologeja heinäkuun urheilurippikoululeireille.

Kuortaneen Urheiluopisto on huippu-urheilun, liikunnan, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus. Tarjoamme urheilijoille, harrastajille ja kuntoilijoille laadukkaiden palveluiden lisäksi huippuolosuhteet ja -osaamisen.

Suomen ainoa liikuntapappi toimii opistolla ja koordinoi rippileirejä. Leirien ohjaajatiimit muodostuvat vastuuteologista, toisesta teologista tai kirkollisen alan opiskelijasta, apuohjaajista, isosista ja lajivalmentajista.

Edellytämme hakijalta teologian tai muun kirkollisen alan opintoja sekä omatoimisuutta ja aloitteellisuutta.
Lisäksi tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.
Arvostamme liikunnallisuutta sekä kokemusta opetus- ja leirityöstä.

Palkkaamme teologin yhdeksi leiriksi kerrallaan. Palkkaus määräytyy leirin keston ja vastuun mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostilla
liikuntapappi(at)kuortane.com 8.3.2021mennessä.

Kerro hakemuksessasi yhteystietojen lisäksi ainakin opinnoistasi, työkokemuksestasi sekä lajitaustastasi tai liikuntaharrastuksistasi.

Lisätietoja antaa rippikoulutyöstä vastaava vs. liikuntapappi, Terhi Nissilä, liikuntapappi(at)kuortane.com 0405481108