Avoimet työpaikat

Kesäteologi Mustasaaren suomalaiseen seurakuntaan

Haemme kesäteologia lähinnä leirityöhön kahdessa jaksossa ajalle 4.6.-27.6.2021 ja 4.7.-18.7.2021. (Mainittuihin päivämääriin sisältyvät myös vapaat, jotka sijoittuvat esimerkiksi juhannukseen.) Järjestämme alakoululaisten leirin Kuortaneella ja kaksi rippileiriä: Piispalassa ja Marttisessa.

Yhteistä ja omaa valmistelutyötä voi tehdä Mustasaaressa Sepänkylän seurakuntakeskuksessa, jossa on mahdollisuus asua vierashuoneessa. Sepänkylästä on muutama kilometri Vaasan keskustaan.

Lisätietoja kirkkoherra Jari Frimanilta, 050 595 9275. Hakemus viimeistään 13.12.2020 klo 24: jari.friman(at)evl.fi

Kirkon työhön opiskeleva – tule kesätöihin Kouvolan seudulle!

KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ ETSII KESÄKSI 2021 kesäteologeja, kesänuorisotyönohjaajia ja kesämuusikoita paikallisseurakuntien tarpeisiin.

Kesätyöntekijä toimii pääasiassa leirityöntekijänä rippikoululeireillä ja seurakunnasta riippuen myös nuorisotyön viikkotoiminnassa. Tehtävät voivat sisältää sopimuksen mukaan muutakin seurakuntatyötä, esim. varhaisnuorisotyötä tai yleistä seurakuntatyötä. Tehtävään valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valituilta voidaan pyytää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä sovelletaan 2 viikon koeaikaa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaihin 30.11.2020 klo 12.00 mennessä KirkkoHR:n kautta.

Haastattelut pidetään Kouvolassa 16.-18.12.2020. Tarvittaessa haastettelut voidaan järjestää myös videopuheluna.

Lisätietoja kesätöistä antavat Kouvolan seurakuntien rippikoulupapit:

Johanna Pesonen, 040 5130 615
Heidi Arponen, 044 4221 307
Tuuli Kotisalo, 040 8498 822
Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Kesätyöhön Orimattilaan

Orimattilan seurakunta hakee 1-2 virkasuhteista kesätyöntekijää rippikoulu- ja nuorisotyöhön kesälle 2021. Viranhoito alkaa kesäkuun alkupuolella ja kestää vajaat kaksi kuukautta. Tarkemmat ajankohdat sovitaan leirijaon mukaisesti.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat rippikoulut ja varhaisnuorten leirit. Leirijaksojen lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen suunnittelupalavereihin, konfirmaatioihin ja rippikouluryhmien ennakkoviikonloppuihin kevään aikana. Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 302 (1 844,81€/kk). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vahvuudeksi katsotaan musiikillisuus ja säestystaito, esimerkiksi kitaralla tai pianolla.

Haemme tehtäviin erityisesti teologeiksi, kirkkomuusikoiksi tai kirkon nuorisotyönohjaajiksi opiskelevia. Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Hakemuksesi ansioluetteloineen voit lähettää 4.12. klo 16.00 mennessä otsikolla ”Kesätyöhakemus” sähköpostitse osoitteeseen janne.konttinen(at)evl.fi.

Lisätietoja:
Janne Konttinen
050 5546531
janne.konttinen(at)evl.fi

Kesäteologi Salon seurakuntaan

Salon seurakunta hakee kahta teologian opiskelijaa kesäteologin määräaikaiseen virkaan kesälle 2021. Virkasuhteen kesto on noin kaksi kuukautta kesäkuusta elokuuhun, tai sopimuksen mukaan.

Kesäteologin tehtävään kuuluu pääasiassa leirityö rippileireillä. Näiden lisäksi mahdollisuuksien mukaan muuta seurakuntatyötä, kuten sanajumalanpalveluksia, hartauksia ja nuorisotyötä.

Tehtävään hakijalta edellytetään valmiutta toimia rippikouluikäisten nuorten kanssa. Kokemus leirityöstä ja kirkon nuorisotyön tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valitulta odotetaan itsenäistä työotetta ja valmiuksia toimia moniammatillisissa työtiimeissä.

Seurakunnalla ei ole tarjota asuntoa, mutta tarpeen vaatiessa voi auttaa asunnon etsimisessä. Jotkin työtehtävät saattavat edellyttää auton käyttöä. Palkkaus KirVESTESin vaativuusryhmä 302 mukaan.

Tehtävään haetaan KirkkoHR-järjestelmän lomakkeella 31.12.2020 mennessä. https://rekry.evl.fi/oikotie/#/application/15856/basic_info?lang=fi_FI&portal=oikotie&ref=i8beznd9l6lu

Hakija kutsutaan haastatteluun tammikuun alussa hakemuksen perusteella.

Tiedustelut: Lasse Lindberg
044 7745378
lasse.lindberg(at)evl.fi

Kesäteologeja HKI-Päiväkumpu, Orivesi

Haetko merkityksellistä kesätyötä, jossa voit laittaa monipuolisen osaamisesi käyttöön?

Haluatko kehittyä ja oppia uutta? Kesätyö Suomen Lähetysseurassa avaa sinulle mahdollisuuden haastaa eri osaamisalueitasi ja kehittyä ammattilaisena. Olet tärkeässä roolissa organisoimassa suurta nuorten tapahtumaa, pääset tukemaan nuorten aikuisten hengellisen yhteisön kasvua sekä olet mukana osaavassa ja monipuolisessa vetäjätiimissä toteuttamassa riparikokonaisuuksia innostuneille nuorille.

Näemme tärkeäksi, että olet innostunut ja omaat kokemusta rippikoulu- ja seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on myös eduksi. Tämä kesätyö on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta, sekä luoda uutta.

Kesäteologit/nuorisotyönohjaajat tekevät kesän kaksi ensimmäistä viikkoa töitä Helsingissä ja sen jälkeen työ painottuu Päiväkumpuun, Orivedelle. Majoittautuminen järjestetään kurssikeskuksessa ja palkkaus n. 2000 €/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko ”Jagr” Niiles (puhelinaika 26.11. klo 13-15, puh. 0406351157). Haastattelut järjestetään viikolla 50. Hakemukset nettisivun kautta viimeistään 30.11.2020.

Lisätietoja ja hakemukset: www.suomenlahetysseura.fi/kesatyo

 Kesäteologeja ja kesänuorisotyönohjaajia Rovaniemen seurakuntaan

Rovaniemen seurakunta hakee viittä kesäteologia ja
kahta kesänuorisotyönohjaajaa kesäksi 2021 määräaikaiseen
virkasuhteeseen.

Työ on ensisijaisesti rippikoulutyötä. Lisäksi kesätyöntekijää tarvitaan yleisessä seurakuntatyössä, nuorisotyössä ja lastenleireillä. Toisen kesänuorisotyönohjaajan työn painopiste on erityisnuorisotyössä.

Edellytämme kokemusta seurakunnasta, halua opettaa Jeesuksesta ja tietoa kristinuskon sanomasta. Tehtävä alkaa 27.5.2021 ja kestää noin kaksi kuukautta. Palkkaus KirVesTes:n mukaan(1627-1877€/kk).

Tiedustelut nuorisopappi Ari Jarva p. 0400 194 845, sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi

Hakemukset sähköpostilla Ari Jarvalle(etunimi.sukunimi@evl.fi) pe 20.11. klo 12.00 mennessä.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä, haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Kesäteologi merelliseen Lauttasaareen 2021

Lautasaaren seurakunta etsii kahta kesäteologia töihin ajalle 1.6-31.8.2021. Kesäteologin työnä ovat hartaudet, päivystykset, saarnat, rippileirit, tapahtumat sekä muut seurakunnalliset tehtävät. Työhön kuuluu lisäksi rippikoulujen etukäteispäiviä keväällä sekä Lauttasaaripäivät syyskuun alussa. Palkka määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Odotamme kesäteologilta kykyä opettaa riparilla, toimia työntekijäjoukon osana ja sosiaalista rohkeutta kohdata eri ikäryhmiin kuuluvia seurakuntalaisia. Lisätietoa työstä antaa pastori Kristiina Hannula.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen kristiina.hannula(at)evl.fi tai Lauttasaaren seurakunta, Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki. Kuoreen merkintä kesäteologi.

Hakemukset pyydetään jättämään su 29.11 klo 17.00 mennessä. Haastattelut to 3.12. ja niihin kutsutaan 1.12.

Kesäteologiksi Loimaan seurakuntaan

Loimaan seurakunta etsii sinua motivoitunut teologian opiskelija. Jo valmistuneiden hakemukset otetaan myös huomioon. Haemme yhtä työntekijää ajalle 1.6. – 18.7.2021 määräaikaiseen virkasuhteeseen. Työ sisältää leirityötä rippikoulun ja mahdollisesti lastenleirien merkeissä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös yleistä seurakuntatyötä. Työ painottuu leirityöhön. Loimaa sijaitsee Turku-Tampere radan varrella Varsinais-Suomessa. Seurakunnalla ja sen rippikoulutyöllä on vahva asema paikkakunnalla.

Hakijan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.  Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta leirityöstä tai lasten ja nuorten ohjaamisesta. Opintojen määrä, joustavuus ja vuorovaikutustaidot sekä nk. Some-osaaminen katsotaan myös eduksi. Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmä 502:n mukainen.

CV ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 18.11. osoitteeseen loimaa.seurakunta(at)evl.fi otsikolla ”Kesäteologi”.

Tiedustelut pastori Janne Rauhala puh. +35840 740 7920

Kysy rohkeasti ja tervetuloa osaksi kokenutta työntekijäjoukkoa! Meillä saa kysyä ja kokeilla. Haastattelemme 2-3 hakijaa puhelimitse 19.11.

Kesätyöntekijä Jämsän seurakuntaan

Jämsän seurakunta hakee kahta KESÄTEOLOGIA tai -NUORISOTYÖNOHJAAJAA kesäkaudelle 2021. Työtehtävät muodostuvat pääasiassa leirityöstä (rippikoululeirit ja varhaisnuorten leirit). Etenkin kesäteologilla työhön kuuluu myös muuta seurakuntatyötä. Työtehtävät ja työssäoloaika (n. 2 kk) sovitaan erikseen. Rippikouluihin liittyy tammikuussa ryhmäkohtainen tutustumispäivä, johon toivomme kesätyöntekijän osallistuvan.

Kesätyöntekijä otetaan määräaikaiseen virkasuhteeseen, ja palkka määräytyy KirVESTESin mukaan (vaativuusryhmä 302). Virkasuhteeseen otettavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset sähköpostitse viimeistään 25.11.2020 osoitteseen ari.j.makela(at)evl.fi.  Kerro hakemuksessasi opintosi, työkokemuksesi ja muut olennaiset asiat itsestäsi.

Työhaastattelut pidetään 3.12.2020

Lisätietoja antaa kasvatuksen toimialapappi Ari Mäkelä sähköpostitse ari.j.makela(at)evl.fi tai puh. 040 8050 001.

Opettajia kansainvälisen rippikoulun leirijaksolle

Kansainvälinen rippikoulu KV74: Leirijakso 18.-27.7.2021.
Kansainvälinen rippikoulu KV75: Leirijakso 29.7.-7.8.2021.

Rippikoulunopettajana toimit osana opettajatiimiä, johon kuuluu lisäksesi pappi, muusikko ja 4-6 muuta rippikoulun opettajaa. Leirille osallistuu noin 80 nuorta ja opetus tapahtuu kolmessa ryhmässä, jolla kullakin on erityinen ryhmävastaava. Rippikouluopettajana tehtäviisi kuuluu mm. 1,5-2 h opetustuokioiden suunnittelu ja vetäminen, toimit vuorollasi päivän vastaavana eli opettajien äänitorvena ja vuorollasi olet vastuussa isosten tiimin ohjaamisesta yhdessä apuopettajien kanssa. Ryhmähetkien ulkopuolella rippileirillä päästään nauttimaan suuren ryhmän moninaisuudesta ja ilosta. Rippikoululeiri huipentuu leirin lopuksi järjestettävään suureen konfirmaatiojuhlaan.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta rippikoulu- ja/tai nuorisotyöstä sekä työn luonteesta johtuen, että kuulut Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Opetuskielinä leirillä on englanti ja suomi. Mikäli pelastushistoria irtoaa sinulta molemmilla kielillä, kirjaile hakemuksesi viimeistään torstaina 19.11.2020 osoitteeseen 

rekrytointi(at)lastenjanuortenkeskus.fi.

Liitä hakemuksellesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä leirien peräkkäisyyden vuoksi vain toisella jaksolla (ensisijaisuustoive/kumpikin käy). Tämänhetkisen tiedon mukaan leirijaksot toteutetaan Partaharjun leirikeskuksessa Pieksämäellä.

Haastattelut tehtävään järjestetään etäyhteydellä perjantaina 27. iltapäivällä tai lauantai-aamupäivällä 28.11.2020. Haastattelu kestää n. 30 minuuttia. Voit jo hakiessasi kertoa, mikäli jompi kumpi päivä on toista parempi. Opettajille järjestetään mahdollisuuksien mukaan keväiselle lauantaille yhteinen koulutus- ja tutustumispäivä, jonka ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Kansainvälisistä rippikouluista lisäinfoa antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.