Avoimet työpaikat

Kesäteologiksi Sallaan

Keskellä Itä-Lapin puhdasta luontoa sijaitsee Salla, jossa pääsee kokemaan niin upeita luontokohteita kuin monenlaista kulttuuria. Tämä on oiva kesätyökohde sinulle, joka nautit luonnossa liikkumisesta, ihmisten kohtaamisesta sekä välittömyydestä ja välittämisestä.

Kesäteologin tehtäviin kuuluu perinteisen seurakunnallisen työn kuten rippikouluopetuksen, hartauksien ja jumalanpalvelusten lisäksi virastotyötä sekä kansainvälisyystyötä Sallan kirkossa, joka on alueen merkittävin kulttuurinähtävyys. Toimit kirkko-oppaiden tukena ja ohjaajana sekä kohtaat ihmisiä ympäri Suomen ja maailman. Kesäteologi on mukana rippikoululeirillä, joka ajoittuu kesäkuun alkuun.

Tarvitsemme kesäteologia 1.6.-4.8.2024.

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia ja käytännön taitoja, oma-aloitteisuutta, luovuutta, viestinnällisiä taitoja sekä kykyä pitää rippikoulutunteja, toteuttaa erilaisia hartaushetkiä ja kohdata erilaisia ihmisiä. Haemme kesäteologiksi teologian opiskelijaa, arvostamme jos sinulla on aiempaa kokemusta seurakuntatyöstä ja seurakunnallisesta elämästä. Palkka määräytyy KirVESTES:in mukaisesti  (N10 hinnoitteluryhmä 1398,96–2145,56).

Hakemuksen voi laittaa sähköpostiosoitteeseen kimmo.kieksi@evl.fi

Vapaaehtoistehtävä kristillisen varhaiskasvatuksen parissa

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?
Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?
Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?
Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Haemme Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkko on kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkko kokoontuu Tikkurilan kirkon Pienten paikassa, Asematie 12 a.
Lastenkirkot ovat tulleet pyhäkoulujen tilalle. Lastenkirkossa on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa. Pienten paikan ovet ovat auki kirkon aukioloaikoina ja perheillä on mahdollisuus leikkiin ja yhdessäoloon toisten lasten ja perheiden kanssa myös lastenkirkon jälkeen.
Lastenkirkonohjaajana toimiessasi tarjoamme sinulle koulutusta ja ohjausta tehtävään. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.
Halutessasi saat työtodistuksen tehtävästä.
Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä.

Varhaiskasvatussihteeri Maaret Hirvensalo
050 572 2811
maaret.hirvensalo@evl.fi